reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam :tak:
U nas też biało i w dodatku sypie śnieg ale już za kilka dni ma się pogoda poprawić. Nie mogę się doczekać.
Ja też cały czas szukam jakiegoś lekkiego wózeczka bo na to moje 4 piętro to nie mogę dźwigać ciężarów.

:-) Moze zrobimy taki ranking na polecam/odradzam?

Bardzo dobry pomysł. Na pewno każdy ma jakieś przemyślenia na ten temat :tak:

reklama
blueberry my jak kupowalismy to rozpatrywalismy wlasnie kolo zolto-czarny i turkusowo-zielony - tutaj go nie widze? ostatecznie zdecydowalismy sie na turkusowo-zielony :-) przy zoltym balam sie tylko jednej rzeczy - tych muszek co leca do zoltego koloru...

WITAM;-)

w nocy Piotrek zaczął kaszleć, a rano obudził się z zapchanym noskiem:no:, wczoraj byliśmy u lekarza tylko z oczkami:szok:, dzisiaj chyba znowu pójdę, żeby zobaczyć, czy nic się na oskrzelach nie dzieje, bo choroba bardzo szybko się rozwija:crazy:, tylko czy w przychodni nie będą na mnie dziwnie patrzeć:zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y:

a w sobote roczek:szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
Blueberry, ostatnio jesteśmy niestety częstymi goścmi w przychodni,a panie w rejestracji maja niezbyt zadowolone miny, a jak ktoś przychodzi codziennie:-D, ale wezwałam lekarza do domu i kłopot z głowy:tak:

a mały coraz gorzej kaszle,szczególnie teraz,gdy spi:no::-:)no::-(

Do góry