reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Widzę, że rozmawiacie o wózkach :happy: A my właśie chcemy kupić jakąś niedrogą, lekką parasolkę, która spełniałaby funkcję wózka spacerowego.. Mamy głęboko spacerowy, ale jest ciężki i nieporęczny i mam go dość :sorry2: Chcę parasolkę, ale fajnie by było jakby miała folę przeciwdeszczową i pokrowiec na nóżki, i siedzenie rozkładane, przynajmniej do pozycji półleżącej.. Bo pewnie już tylko tego wózka używalibyśmy, w zimie również..

Na allegro widziałam w dobrej cenie Summer Arti.. Ale nie mam pojęcia co to warte, nie znam tej firmy.. U mnie najczęściej widuję wózki Coneco i Baby design..

Może Wy coś doradzicie, bo ja zupełnie nie wiem, na co się zdecydować...

reklama
Może Wy coś doradzicie, bo ja zupełnie nie wiem, na co się zdecydować...
No właśnie, ja też :-D. Skłaniam się ku temu wózkowi, który ma Agutek - Jane Energy. Tylko nie wiem czy mąż się zgodzi, bo on jest dość drogi. Myślę, że ten co Roksi ma (Chicco) też jest fajny. Ten Summer jest dość ciężki jak dla mnie.

No właśnie, ja też :-D. Skłaniam się ku temu wózkowi, który ma Agutek - Jane Energy. Tylko nie wiem czy mąż się zgodzi, bo on jest dość drogi. Myślę, że ten co Roksi ma (Chicco) też jest fajny. Ten Summer jest dość ciężki jak dla mnie.
Ile kosztuje ten Jane Energy?? Pewnie tyle, że dla mnie odpada ;-)

Ten Summer i espiro ważą do 7 kg.. Mam taki wózek i Piotrka w nim znoszę po schodach, więc może być ;-) Cięższego bym nie chciała..

A roksi ma jaki model Chicco??

Źle się link wkleił.. Chodzi mi o ten model espiro jet..

blueberyy - spróbujesz się przekopać przez to forum?:szok::-D

dla mnie byłaby ważna też firma, znaczy się jakaś solidna, sprawdzona...

Madzikm zgadza się bylismy na wsi - u babci:tak:, zresztą, jak zawsze, gdy mąz ma więcej wolnego z pracy;-),

ale Agutku chyba nie ma co opowiadać, bo nasmutaskuje wam:-:)-(, to były najgorsze święta:no:, rówieśnik (kuzyn) Piotrusia w sobotę trafił do szpitala z powodu zapalenia oskrzeli i jest tam do teraz:no:, jest o tyle lepiej, że nie dusi się w nocy i może spać:-(.
Całe święta upłynęły na wizytach w szpitalu:no::no:, pomagałam bratowej, jak mogłam:tak:,

a Piotruś ma zapalenie spojówek:wściekła/y:, nie muszę pisać, co sie dzieje, gdy mu zakrapiam oczka:szok:,

a w sobotę roczek Piotrusia:szok:, nie wiem co będzie:no:, gdy maluch się rozchoruje i jak mi będzie smutno, gdy brata z rodziną nie będzie:-:)-:)-(

ale cieszę się, że wam się święta udały ,a ściana super:tak:(Madzikm)

reklama
Do góry