reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

My bylismy na spacerku, troche w mzawce, ale wzielismy ze soba parasol, na wozek folie i bylo fajnie :-)
Potem wstapilismy do jednego centrum i oczywiscie tlumy :-D wszyscy kupuja ile sie da w wozek napchac :-D No i zaszlam do dziecego, bo wpadlam na pomysl, ze jednak dokupie jeszcze z jedno/dwa body z dlugim rekawem...i sie wkurzylam :angry: blueberry za dwa body dalam wiecej niz u ciebie za 3 z przesylka...ale sobie naliczaja marze :szok:

A i weszlam jeszcze do CCC - ktoras mowila, ze maja tam buciki dzieciece firmy Gufo.
Maja kolekcje letnia juz i byly sliczne sandalki ...cudne! Tylko sie zastanawiam czy one sa z prawdziej skory? Bo cena byla bardzo niska - 39,99zl. Nie wiecie czy one sa z prawdziwej skory? Bo bym kupila za taka cene :tak:

No i sie jeszcze pochwale, ze dziecko zjadlo cala miche mojej zupki :-D
Tradycyjnie musialam zabic smak kalafiora wieksza iloscia marchewki (ciagle rozmrazam te kalafiorowe zapasy :-p) a dodalam jeszcze troche koncentratu pomidorowego i plasterek pieczarki :-) No i zjadla :-)

reklama
Dziewczyny jeżeli chodzi o buciki to lepiej kupić tylko ze skóry. Ja ciapy kupiłam, które niby miały być dobre ale Madzi się w nich nóżki pocą . Jak ściągam to ma mokre rajstopki :no: a zakładam na krótko.

Koleżanka kupiła też nieskórzane to dziecku stopki śmierdzą jak dorosłemu. Więc ja na pewno drugi raz tego błędu nie popełnię i tym razem kupię jakiejś lepszej firmy tzn. z lepszych oddychających materiałów czy skóry.

wiecie co mi sie nie podoba w sandalkach dla dzieci?
praktycznie wszystkie sa tak mocno zabudowane...zabudowana pieta, palce, tylko jakies dziurki gdzieniegdzie...:baffled:

wyobrazacie sobie w takich butach chodzic w upaly?
ciekawe czemu nie robia sandalek z porzadnie odkrytymi palcami i pietkami tak jak nasze dla doroslych?

wiecie co mi sie nie podoba w sandalkach dla dzieci?
praktycznie wszystkie sa tak mocno zabudowane...zabudowana pieta, palce, tylko jakies dziurki gdzieniegdzie...:baffled:

wyobrazacie sobie w takich butach chodzic w upaly?
ciekawe czemu nie robia sandalek z porzadnie odkrytymi palcami i pietkami tak jak nasze dla doroslych?

nasze dzieci nie mają jeszcze stabilnej nóżki i dlatego musza miec takie sandałki, za 3 lata kupimy im japonki - tam nie ma co grzać;-)

agutek - nie sądzę by Ci się to udało:rofl2:

Nie napisałam Wam, że Zoisa bardzo ładnie niosła koszyczek do kościoła:tak:wytrzymała pół godziny, zjadła jedno jajo czekoladowe (sprzed 3 lat - przeterminowane:rolleyes:, pogadała na cały kościół, ale była grzeczna:happy::happy2:, a jak Wasze dzieci zachwoują się w kościele??

u nas po 30 minutach to już nudy, spazmy itd

reklama
Do góry