M
miloku
Gość
hej dziewczyny
co do glowki i to tristan bardzo wysoko sie dzwiga i to w kazdej pozycji
jak lezy na pleckach to tez dzwiga sie do gory hhihi
jak lezy na mnie alebo na mezu to zapina sie nozkami i wspina do gory albo podnosi tylek i wisi sobi etak chwilke
silny jest jak cholera az mnei zadziwia
ale z lezeniem na brzuszku jest nie ciekawie
jak na poczatku potrafil nawet w takiej pozycji zasnac to teraz glowy nawet na sekunde ni epolozy i po paru minutach juz mu sie nudzi
ja go troszke zmuszem zeby chcociaz pare minut tak polezala
bo wtedy pusci sobi eporzednego baka ze 2 razy beknie i mozemy wracac do pleckow
tez ciagle sam akapie Tristana .czy maz jest czy go nie mam
ja jest to fajnie bo nie musze wtedy po kapieli sprzatac on sie tym zajmuje i on ja przygotowuje
ale wprowadzam teraz kapanie co 2 dzien na przemian z myciem rymiankiem i pierwszy raz sie udalo ,bo wczesniej to byl wrzask i bez kapania sie ni eobylo
Tristan sie tak przyzwyczail i koniec , musielismy kapac
Dziewczyny a jak pepki waszych pociech?
Tristanowi cos sie slabo wciaga
tzn ladnie mu sie zasysal ale tez zaczal sie prezyc miesnie brzucha napinac a pepek teraz wylazl na wierzch
nie wiem czy to tak ma byc ale chyba nie
w kazdym badz razie jeszcze mu sie nie wciagnal
jak tam u waszych dzieci
co do glowki i to tristan bardzo wysoko sie dzwiga i to w kazdej pozycji
jak lezy na pleckach to tez dzwiga sie do gory hhihi
jak lezy na mnie alebo na mezu to zapina sie nozkami i wspina do gory albo podnosi tylek i wisi sobi etak chwilke
silny jest jak cholera az mnei zadziwia
ale z lezeniem na brzuszku jest nie ciekawie
jak na poczatku potrafil nawet w takiej pozycji zasnac to teraz glowy nawet na sekunde ni epolozy i po paru minutach juz mu sie nudzi
ja go troszke zmuszem zeby chcociaz pare minut tak polezala
bo wtedy pusci sobi eporzednego baka ze 2 razy beknie i mozemy wracac do pleckow
tez ciagle sam akapie Tristana .czy maz jest czy go nie mam
ja jest to fajnie bo nie musze wtedy po kapieli sprzatac on sie tym zajmuje i on ja przygotowuje
ale wprowadzam teraz kapanie co 2 dzien na przemian z myciem rymiankiem i pierwszy raz sie udalo ,bo wczesniej to byl wrzask i bez kapania sie ni eobylo
Tristan sie tak przyzwyczail i koniec , musielismy kapac
Dziewczyny a jak pepki waszych pociech?
Tristanowi cos sie slabo wciaga
tzn ladnie mu sie zasysal ale tez zaczal sie prezyc miesnie brzucha napinac a pepek teraz wylazl na wierzch
nie wiem czy to tak ma byc ale chyba nie
w kazdym badz razie jeszcze mu sie nie wciagnal
jak tam u waszych dzieci