reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hejka!

mam przerwę między jednym sprzątaniem a drugim;-)

ewelina - a nie jest jakiś pobudzony? niespokojny? może ten typ tak ma:confused:tylko Ty się wykończysz:baffled:

torcik już jest, widziałyście?:-p, sałatkę zobię jutro, obiad mam, odpocznę sobie chwilkę:-D

reklama
Ewelina z tym spaniem to tak roznie jest ,moja Niuńka tez jak pojdzie pozniej spac to wstaje wczesniej :tak: choc to takie dziwne bo wydawaloby sie ,ze wlasnie powinna pospac dluzej ;-)a jak pojdzie normalnie spac (ok19:30) to pospi nawet nieraz do 8 mej:tak: a jak pozniej ja poloze to mam jak w banku pobudke przed 7ma :sorry2:

U nas do tej pory (prawie rok) nie było żadnych reguł ze spaniem a jak już się jakaś rysowała na horyzoncie to Szymek szybciutko robił wszystko na odwrót :wściekła/y: Ja już sie do tego przyzwyczaiłam i odpuścłam sobie wiele rzeczy a tu nagle prawie z dnia na dzień zaczął chodzić spać po ok 3-4 godz od wtsania, spi 1,5- 3,5 godz w ciągu dnia (raz) apotek ok 20 zasypia. NO i tu bywa różnie. Ostatnio coraz częściej udaje mu się nocki przespać ale czasem wstaje w środku nocy na np. 2 godz i mieli się w łóżeczku, je, nosimy się, przytulamy i w końcu usypia. Tak więc regułą jest brak reguł. Ale zamotałam co?:-)

ewelina - a nie jest jakiś pobudzony? niespokojny? może ten typ tak ma:confused:tylko Ty się wykończysz:baffled:
:-D

no właśnie nie, w dzień jest ok, bawi się, czasami nawet sam:-D, tylko przy laptopie nie mogę usiąść, bo też chce:-p,
obawiam sie, że ten typ będzie tak miał:-D:-D:-D:-D:-D

madzikm, ale zorganizowana jestes, brawo, zapowiada sie udana impreza

no madzkim torcik wygląda przepysznie.....pewnie smakuje rewelacyjnie....a ja miałam dzisiaj wolne, niedawno wróciłam od kumpeli, bo byłąm na plotkach, sama bez dzieciątka i tego mi właśnie brakowało, dawno nie wychodziłam sama na babskie plotki...jutro mamy szczepionko i bedziemy wiedziec ile Wika wazy i jaka jest długa...i może wyciągnę męża na zakupy???
dziewczyny czy wasze dzieciaki piszczą non stop, bo ja niedługo słuch stracę. Wika najpierw skrobała zębami a teraz piszczy i to potrafi nawet godzine....jak powiem że nie wolno to ona jeszcze głosniej...

witam po pracy i weekendowo :-)
strasznie zmeczona dzisiaj jestem, no ale dziecie spi to mam czas na odpoczyznek ;-)

kasia a na co ty teraz szczepisz Wiktorie?

jeju dziewczyny ja za tydzien impreza roczkowa a nadal nie mam pomyslu stuprocentowego co na stol wystawic? mam tylko torta zamowionego i nic wiecej :dry:

Witam dziewczynki w piątek wieczór :-)
nadrabiam zaległości bo mnie tu dawno nie było:tak:
a propo spania to u nas myślałam że była reguła (pobudka o 7.30, potem spanko o 12 i po 16 druga drzemka) a tu np wczoraj drugiej drzemki nie było wcale :wściekła/y:. Mała usnęła po 20 ale i tak budziła sie chyba trzy razy. nie wiem może jej co było:confused:

reklama
Do góry