reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Ja się wybieram dzisiaj wieczorkiem do Coccodrillo kupić małemu czapeczkę. Bardzo mi się podobają :tak:.

tez mi sie podobaja czapeczki coccodrillo :-)
teraz wlasnie mloda w jednej chodzi :tak:

A propos wywiania - ciekawe co się dzieje z moją krajanką Kamilas. Poszła do pracy i słuch po niej zaginął :baffled:.

no wlasnie :baffled:

madzikm to sie narobilas :-D
ja sie w pracy nasiedzialam na spotkaniu i nasluchalam co mam zrobic gdy moja szefowa bedzie w przyszlym tygodniu na cieplej plazy :sorry2:spotkanie trwalo 3h i myslalam, ze sie posikam w majtki :sorry2:

reklama
A moja Madzia nie spała dzisiaj ani minutki w dzień. Wstała o 6.30 rano i do 19 nie dała się uśpić. :-( Zastanawiałam się czy to nie przez to, że wczoraj mnie nie było w domu i tak pilnowała mnie dzisiaj? Nie wiem .

A moja Madzia nie spała dzisiaj ani minutki w dzień. Wstała o 6.30 rano i do 19 nie dała się uśpić. :-( Zastanawiałam się czy to nie przez to, że wczoraj mnie nie było w domu i tak pilnowała mnie dzisiaj? Nie wiem .

no niesamowite:szok:, to miałyście długi dzionek:confused:

dzien doberek :-)

elahar to cie cora wymordowala wczoraj ;-) twarda sztuka :-D
moja spala wczoraj tylko rano, ale za to prawie 3h :szok: a potem pojechala do dziadkow i jak to zawsze bywa w innym otoczeniu za zadne skarby spac nie pojdzie, mimo tego, ze jest strasznie spiaca :dry:
po 18 tesciowa zadzwonila, ze mloda juz bardzo marudzi, wiec zostawilismy sprzatanie i pojechalismy ja odebrac :tak:

no i znowu mi poszla spac bez kolacji, bo sobie uznala, ze ona musi miec swojego smoka w buzi i co go wyciagalam to ona w ryk i koniec...

a dzisiaj jak przyszla babcia i wziela ja na rece a my mielismy wyjsc z domu to w placz i raczki do mamusi wyciagala :-( chyba po tym wczorajszym dniu....caly dzien bez nas :-(

no nic, najwazniejsze, ze mamy piatek i zaraz weekend :-)

Witam:tak:
moja spała ładnie ale wstała o 6:15:szok:
Agutku moja też czasami płacze jak wychodzimy:-( ale tylko tak chwilkę i zaraz się czymś zajmuje:tak:

Dzień dobry. Spać mi się chce :-).

Byliśmy w Coccodrillo. Strasznie ładne są te ciuszki. Buciki też mi się bardzo podobały. Ale drogie okropnie :szok:. Kupiliśmy czapkę dla Karolka i jeszcze taką malusią wzięłam dla kolegi, który spodziewa się dziecka (nie mogłam się powstrzymać :-D).

Fredzik, zagląda na wątek o Zosi od czasu do czasu, ale nie jestem na bieżąco, więc dzięki za info o aukcji :tak:.

Dzień dobry :tak:
no niesamowite:szok:, to miałyście długi dzionek:confused:

Rzeczywiście wczoraj jak już poszła spać ja od razu też padłam. Ale Madzia o 6.30 już była na nogach. :baffled:

elahar to cie cora wymordowala wczoraj ;-) twarda sztuka :-D

no i znowu mi poszla spac bez kolacji, bo sobie uznala, ze ona musi miec swojego smoka w buzi i co go wyciagalam to ona w ryk i koniec...

a dzisiaj jak przyszla babcia i wziela ja na rece a my mielismy wyjsc z domu to w placz i raczki do mamusi wyciagala :-( chyba po tym wczorajszym dniu....caly dzien bez nas :-(
no nic, najwazniejsze, ze mamy piatek i zaraz weekend :-)

Wczoraj długo walczyłam żeby usnęła ale siedzę z nią juz 11 miesięcy i chyba ten jeden dzień rozłąki spowodował u niej takie czuwanie. A ja zamierzam znowu na tydzień wrócić do pracy bo M bierze urlop i wtedy on z nią posiedzi. Zastanawiam się jak to będzie...

Byliśmy w Coccodrillo. Strasznie ładne są te ciuszki. Buciki też mi się bardzo podobały.
.

Ja żałuję, że tego sklepu u nas nie ma.

Hej :-)

ja od wczoraj jestem strasznie zalatana ,wyprawiamy dzisiaj Vanesce urodzinki :tak:coprawda ma za 3dni ale tak jakos wyszlo ;-)wiec wczoraj do 1 w nocy siedzialam i pichcilam :tak::szok: a nocka w sumie byla spokojna :tak: jedna pobudka na mleczko :tak:i spanie do 7 :blink:

milego dzionka Babiszonki ;-) odezwe sie wieczorkiem jak bede miala sily :blink::cool2:

reklama
witam,
moje dziecię chyba oducza się spania:szok:,

idzie spac coraz później:-(, wstaje coraz wczesniej:-(, w dzień nie chce spać (wczoraj usypialismy sie 1,5h:no:), w nocy budzi się:angry:, ale zachowuje się normalnie, tzn nie jest jakis płaczliwy:confused:, chory też nie, czyżby zęby tak dokuczały:szok:??????????????
nie wiem, czy mam z takim czymś iść do lekarza, bo co powiem? moje dziecko nie chce spać:shocked2:

Do góry