reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ja mam plyte wpuszczana w blat ale galki sa przy piekarniku :angry:
no nic licze, ze nie zalapie o co chodzi z nimi i nie przkreci ich...marzenie ;-)
ze tez oszczedzalam na zabezpieczeniu przed dziecmi :-D

reklama
Tiger fajnie, że juz jesteś:tak:, normalnie tęsniłyśmy, bynajmniej ja, opowiadaj, co u ciebie, tzn u was:-D:-D:-D,

a teraz pa, pa, nie wiem, czy pośpię, bo strasznie piź..i za oknem:no::no::no:

Witam:-)
moja córcia to głodomor:szok: o 24 zjadła 210ml i o 6 210ml:szok: wczoraj było to samo:szok: tą butelkę o 6 rano mogę wybaczyć ale tą o północy NIE:angry: wczoraj na kolacje zrobiłam córci 260ml z 3 łychami kaszki;-)

u nas dość ostro wiało ale wyglądam przez okno i wszystkie drzewa na swoim miejscu:tak:

dzień doberek :-)

Jest 8.30 a moja córa dalej śpi. Szok, zawsze 6.30 na nogach :tak: Dała w końcu mamie pospać :tak: A słońce piekne nas obudziło.

Tiger witaj :tak:

Moja też bardzo lubi pokrętła od kuchenki ale całe szczęście mamy z odcięciem gazu więc może sobie kręcić, chociaż nie pozwalam jej. No i niestety paluszki już nie raz przycieła pod drzwiami i w szufladach.
Miłej niedzieli :tak:

hejka

u nas wialo rowniez w nocy, ale wydaje mi sie, ze nie tak calkiem mocno...bylo juz kiedys gorzej, a dzisiaj smacznie spalam :-)

roksi to ci sie Natala rozhulala w jedzeniu ;-)

Dziekuje za mile przywitanie:-)

ja tak jak roksi mam plyte gazowa wpuszczona w blat, wiec jest ok, a galki od piekarnika na razie nie wciska, ale w razie czego moge ja wyjac:tak:
gorzej jest z szafkami kuchennymi, bo Olivcia otwiera sobie i wyjmuje talerze:-Dprzyczepilismy zabezpieczenia, ale je zrywa, silaczka:-D
no i lodowke otwiera...i wyjmuje sobie rozne rzeczy...wiec lodowke tymczasowo zastawiam kartonem, ale musze wymyslec cos lepszego;-)
debiutantko, my tez robimy urodziny Olivki w niedziele wielkanocna:-)
moja mama przyjezdza do nas na swieta, a wyjezdza jeszcze przed jej wlasciwymi urodzinami, wiec tak nam wypadlo:-)
torcik bedzie nam chyba robil znajomy cukiernik - taki jak robil swoim dzieciom: dolna warstwa dla doroslych, z kremem itp., a na gorze mini-torcik z biszkopcika - dla maluszka:-)

reklama
Do góry