reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

aga ja też takiego papugowania nie lubie, ale zawsze możesz jej coś "miłego" powiedziec, a z tą stronką...myslisz że jak zmienisz to ona nowego adresu nie znajdzie??
roksi nie denerwuj się, tak jak napisała Ferdzik każdy robi jak komu pasuje, najważniejsze żeby wszystkim smakował:-)

bylismy wczoraj w bartku i ogladaliśmy butki, podobały mi się takie posrebrzane, tylko nie było jeszcze mokasynek, mają być za 2 tyg. Pani zmierzy ła nóżkę Wice i miała 12 cm a ona nam daje roz. 21 nie wiem czy się nie pomyliła, bo butki moga mieć do 8 mm luzu a te 21 to maja wkładkę 13,5cm według stronki bartka....jak bedziemy kupowac to sie musze podpytac jeszcze

reklama
dzien dobry :-)

roksi nie denerwuj sie ;-) kazda przedstawia po prostu swoje zdanie, kazda ma do tego takie samo prawo jak do tego by zamowic taki tort jaki jej sie podoba ;-)

Witam:tak:

Roksi nie denerwuj się

roksi nie denerwuj się, tak jak napisała Ferdzik każdy robi jak komu pasuje, najważniejsze żeby wszystkim smakował:-)

roksi nie denerwuj sie ;-) kazda przedstawia po prostu swoje zdanie, kazda ma do tego takie samo prawo jak do tego by zamowic taki tort jaki jej sie podoba ;-)
no to teraz wyszłam na narwusa:-p:-D:-D:-D:-D:-D

u nas pogoda lipna pada a w sumie to leje:szok:

Dzień doberek :tak:

Ale pogoda paskudna. U nas pada od rana ale pójde sobie poprawić humor na targi biżuterii. :-)

Córka moja zrobiła się ostatnio straszna przylepa. Od rana wdrapuje mi sie na ręce, przytula się i najchętniej nie odstępowała by mnie na krok. Ciężko cokolwiek zrobić z taką przylepką :tak::baffled: Chyba muszę częściej wychodzić z nią do ludzi.

laski nic mi się nie chce:-( najchętniej poszłabym spać:baffled: ale jakoś moja córka mi inne plany:angry:
chyba zaraz zaaplikuje sobie drugą kawę bo w taką pogodne można zasnąć na stojąco:angry:

ja takiego niechcieja mam od jakiegos czasu juz :eek:
cora spi od jakiejs godziny wiec pewnie niebawem bedzie cala w skowronkach a ja nie mam sily :-p
i jeszcze obiad trzeba ugotowac buuu :rolleyes:

właśnie moja córka doprowadziła mnie do zawału serca:angry::szok:
wyciągałam naczynia ze zmywarki:tak: położyłam 6 talerzy na meblach:tak: w miedzy czasie upychałam sztućce do szuflady:tak: a Natalka podeszła i ściągnęła wszystkie talerze:szok::szok::szok: zdążyłam tylko ją odsunąć bo mało brakowało a talerze miałaby na głowie:szok: oczywiście wszystkie 6 rozprysnęły się po podłodze w drobny mak:szok: każdy z innego kompletu:baffled: i tak że mojego gresy na podłodze to przeżyły:szok:
córcia tylko się przestraszyła huku na szczęscie nic sie nie stało:tak:

uuu...ale akcja :szok:
u nas kiedys ze zmywarki noz sobie wyciagnela :dry:
i zaczyna siegac do rzeczy postawionych na stole, na szczescie jeszcze nic nie sciagnela :rolleyes:

dobrze, ze nie spadlo nic bezposrednio na Natalke, ani zaden odprysk w jej strone nie polecial!

reklama
witam,

ale pogoda:szok:, już zaczyna wiać, ale dopiero w nocy bedzie się działo:no:, juz wszędzie ostrzegają przed wiatrem:no::no::no::no:, nienawidzę takiej pogody:angry::wściekła/y:,

tak poza tym życzę rodzinnej soboty;-),

mój mały właśnie usnął, ale teraz usypianie to trwa dobre pół godziny:baffled:, bo potrafi ze 30 razy wstać, no chyba że nad nim siedzę i pilnuje, żeby się nie podnosił, to idzie nam troszke szybciej:-D,

Natalka jest bardzo wysoka, skoro zciąga już rzeczy z mebli kuchennych:shocked2:, dobrze ze sie nie skaleczyła, no i ty Roksi też:tak:, Piotrek zrzucił kiedys talerzyk deserowy- taki ze szkła z ławy, to odłamek skaleczył mnie w nogę:dry:

Do góry