reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzięki za życzonka.:tak: Moje dziecko śpi już od godziny, usnęła mi na kolanach. Całą noc się budziła to wcześniej padła. A ja planowałam drzemkę razem z nią tylko, że myślałam że do 13 wytrzyma i opiłam się kawy i teraz siedzę i przeglądam internet. Nic mi się nie chce.
Na obiad zrobię spagetti z sosem ze słoika, tak na szybko.

reklama
O rany, ale mam zaległości :szok:

Madziu, Laurko najlepsze życzonka!!!

U nas nocka dzisiaj jedna z lepszych, to u nas może w pełnię lepiej Szymek śpi ;-) a w pozostałe nie i dlatego dopiero może z 5 razy spał ładnie w nocy? Jeśłi tak to ja jednak wolę odwrotnie!

A my dzisiaj po spacerku, Sz. śpi od godziny a ja nadrabiam zaległości na BB między innymi.
W poniedziałek idę do lekarza (sama ze sobą) bo chyba stawy dają mi czadu, coraz ciężej mi się ruszać i bolą momentami okropnie :no: No nic, zobaczymy co powie pani doktor. Pewnie każe mi zrobić milion badać (jak ja tego nie znoszę!) ale muszę bo momentami nie mogę Sz. już podnieść :wściekła/y:

Ja w weekend moze tez jakos super nie wypoczywam, ale wazny jest dla mnie ten odpoczynek psychiczny od pracy ;-)

Witajcie

Buziaki dla Laury i Madzi :)

Chyba cos wisi w powietrzu ba ja też dzis jestem jakaś przybita... Może to ta pełnia i na dzieci tak zadziałała i na nas...? Więcej SŁOŃCA by się przydało... Byle do wiosny bo nas jakieś przesilenie dopadnie...:confused: Praca też mi już bokiem wyłazi...:dry:

u nas dzis caly dzien ponuro...tak jakby deszcz mial spasc:eek:
marze juz o wiosnie, zeby nie trzeba bylo zakladac tych wszystkich kurtek na siebie, dzieciom kombinezonow, szalikow, rekawiczek, tylko siup do wozka i wio na dwor :-)

reklama
Do góry