reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Agutek a da sie ją tak po prostu zmusić?:confused:
Laura w ostatni piątek jakby wyczuła że chce sobie "uciec" z pokoju :-D nalałyśmy sobie z mamą po lampce winka i chciałyśmy same obejrzeć "Śnieżkę dla dorosłych" ale córa jakby wiedziała co sie kroi i sie budziła jak tylko z pokoju wychodziam i płacz
skończyło sie na tym że oglądała z nami :dry: ale ze mnie mientka baba:zawstydzona/y:
Bernadettka mnie też zaintrygowałaś ;-)

reklama
moja niunia ma gorączkę 39,5 stopnia:-( zasnęła o 18 i śpi teraz:-( bardzo była słaba aż kładła się na dywanie :-(

witam sie z kubkiem goracej herbatki, buleczka i salatka pomidorowo-ogorkowa z feta....mniam :-p

moja niunia ma gorączkę 39,5 stopnia:-( zasnęła o 18 i śpi teraz:-( bardzo była słaba aż kładła się na dywanie :-(

ojej, mam nadzieje, ze to nie zadne chorobsko :baffled:
srodek na zbicie temperatury nie dziala? co podalas jej?

a w szkole koniec semestru...zebrania, szkolenia i inne pierdoły, w ferie będziecie miały mnie dość:-p

no i dobrze, w koncu bedziesz do nas czesciej zagladac;-) :-p

jak szły Natalce 3 górne ząbki na raz to miała 39 stopni:-:)szok:
cały dzień była radosna:tak: teraz dalej śpi twardo ale dalej jest jeszcze rozpalona ale już nie tak bardzo:-( mam nadzieje że to od ząbków a nie jakiś wirus:wściekła/y: a ja jutro jestem w pracy od 13:30:baffled:

moze dzisiaj juz bedzie ok?
lepiej jednak zeby to byly zabki a nie jakas choroba :baffled:

malaga gdzie sie podziewasz? czemu tak rzadko do nas zagladasz?
stalo sie cos?

debiutantko, kamilas, miloku, kasia580 co u was?

reklama
Zapomnialam napisac, ze mialam dzis beznadziejna noc :baffled:
Gwiazdelka co chwile budzila sie z placzem i nie wiedzialam o co chodzi :no:

Po 2 w nocy stwierdzilam, ze moze ona jest glodna...poszla butla. Chwila spokoju i znowu to samo. Zel na dziasla - zero rezultatu, wiec to nie zeby....
Po 5 poszla druga butla, ale to tez nie przyczyna :no:
W koncu wpadlam na pomysl z mezem - wczoraj przed spaniem zmienilam jej polozenie poduszki na druga strone lozeczka, nad ranem przelozylam z powrotem i zasnela :sorry2:
Tak sie przyzwyczaila juz :szok::-D
No i cala nocka do bani byla, bo dopiero nad ranem olsnilo nas :-p

Do góry