reklama
S
szalona mama
Gość
[*]
[*]
[*] dla Aniołka...
elahar
mama Madzi
Dziewczyny Majka zmarla .........
[*]
[*]
[*].......:---(
Bardzo przykre.
[*]
[*]
[*]
A
Agutek
Gość
witajcie :-)
wlasnie wrocilismy ze spacerku - w koncu udalo nam sie wyjsc, po tych wszystkich chorobach odwiedzilismy po drodze sklep dzieciecy i faktycznie te wszystkie spacerowki-parasolki to wcale lekkie nie sa
jak weszlam na forum to rzucila mi sie w oczy smutna wiadomosc :-(
przykre, ze Majeczka odeszla, ale przynajmniej malenka juz sie nie meczy, bo jej zycie to pasmo cierpien do tej pory bylo :-(
nie znam za bardzo jej historii ale pare razy czytalam troszke jej watek :-(wspolczuje jej rodzicow z calego serca :-(
[']
milej soboty babeczki
wlasnie wrocilismy ze spacerku - w koncu udalo nam sie wyjsc, po tych wszystkich chorobach odwiedzilismy po drodze sklep dzieciecy i faktycznie te wszystkie spacerowki-parasolki to wcale lekkie nie sa
jak weszlam na forum to rzucila mi sie w oczy smutna wiadomosc :-(
przykre, ze Majeczka odeszla, ale przynajmniej malenka juz sie nie meczy, bo jej zycie to pasmo cierpien do tej pory bylo :-(
nie znam za bardzo jej historii ale pare razy czytalam troszke jej watek :-(wspolczuje jej rodzicow z calego serca :-(
[']
milej soboty babeczki
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Witajcie.
Ja się dalej kiepsko czuję. Ale byłam dzisiaj u gin i stwierdziła, że to raczej nie po tabletkach. Więc juz nie wiem od czego to .
I jeszcze to biedne maleństwo :---(. Strasznie mi się smutno zrobiło...
Ja się dalej kiepsko czuję. Ale byłam dzisiaj u gin i stwierdziła, że to raczej nie po tabletkach. Więc juz nie wiem od czego to .
I jeszcze to biedne maleństwo :---(. Strasznie mi się smutno zrobiło...
A
Agutek
Gość
U mnie leje i nici ze spacerku ale przynajmniej córa bez protestu poszła spać więc wysprzątałam mieszkanko. A teraz kawka i relaks bo obiad dziś będzie późny. M do pracy poszedł.
U nas rozpadalo sie po poludniu wiec sie ciesze, ze zmobilizowalismy sie do spacerku z samego rana teraz nie chcialoby mi sie juz isc niestety
blueberry wspolczuje bolu glowy
a moze to jakis cisnieniowy bol jest? ostatnio zmiana byla na niskie cisnienie do tego deszcz i moze to jest przyczyna?
ja dzisiaj obudzilam sie z bolem lewej strony glowy - taki wlasnie jakby cisnieniowy bol bo pulsujacy i glownie przy ruchu glowa
nawet lewa strona szczeki mnie bolala ale zaaplikowalam sobie nurofen i poszlismy na spacer i mi przeszlo
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Możliwe, bo u nas halny mocno daje się we znaki.blueberry wspolczuje bolu glowy
a moze to jakis cisnieniowy bol jest? ostatnio zmiana byla na niskie cisnienie do tego deszcz i moze to jest przyczyna?
reklama