reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

WItam!

agutek - to powiało optymizmem!!! cieszymy się:-), a od przyszłego tygodnia idziesz do pracy czy nadal na opiece?

reklama
Agutku - to juz lepsze wiesci :tak:i oby tak dalej :tak:;-)

a u nas zasypiania dzien 2 i malenka poplakala tylko 15min :tak:kochany moj Anioleczek :tak:;-) choc nadal mi jej zal ,ze ja zostawiam tak sama w lozeczku placzaca :-(choc wiem ,ze nic jej nie jest :sorry2:

Witam się z rana:-)

Zapowiada się ładny dzień:-D, więc sobie pospacerkujemy:cool2:

Efektem lepiej przespanej nocy przez Piotrusia (tylko 3 pobudki:tak:) jest pobudka o 7.00:szok:, a wczesniej sypialismy nawet do 9.00:-p,

Witam kochane:tak:
moja córcia spała cała noc:-D nie wstała na jedzonko nocne:-D
pogoda u nas bardzo ładna:tak: także spacer obowiązkowy:tak:

Witajcie :tak:
U nas słoneczko też piękne ale jak wyszłam na balkon to powiało lodowatym wiatrem. No ale na spacerek też idziemy bo między blokami mniej wieje.:tak: W domu mam zakręcone grzejniki bo słońce tak nagrzało mieszkanie, że jest ciepło. :tak:

Dzień dobry :happy2:

WItam!

agutek - to powiało optymizmem!!! cieszymy się:-), a od przyszłego tygodnia idziesz do pracy czy nadal na opiece?

Jeśli córze nie przejdzie to idę dalej na opiekę :tak:

A teraz relacja z frontu ;-)
Wieczorem zjadła jeszcze trochę kleiku z marchwią, poprzedziwszy to płaczem i histerią :-p
Na noc 60ml mleka + 120ml marchwi + mieszanka wybuchowa lekarstw :sorry2:
Rano znowu podobna mieszanka :sorry2:
Teraz zaprotestowała i absolutnie nie dała sobie włożyć do ust kleiku z marchwią ale skusiła się na butlę samej marchwianki :cool2:
Moje dziecko w końcu coś je....może ta marchew jej w końcu pomoże :sorry2:
Idę zaraz gotować kolejny gar marchwi :-D

Z negatywnych wieści: mnie znowu ściga do kibla :angry:

reklama
.
Karol właśnie przed chwilą nie zjadł obiadu i poszedł spać :-p.

Byłam wczoraj na imprezie i wróciłam chyba koło 2-giej :zawstydzona/y:. Fajnie było :-)

.

A moja ani myśli spać a już po 13.:baffled: Położyłam jednak do łóżeczka i tylko słyszę jak coś tam pod noskiem medytuje. Może uśnie...

Ja jeszcze na razie na żadnej imprezce nie byłam, raz tylko do restauracji greckiej z M się wyrwaliśmy jak byliśmy u teściów. Ale marzy mi się dłuższy wypad z domu :tak:

Do góry