reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witajcie

Widzę, że nastroje mało świąteczne. Ewelina zdrówka Piotrusiowi życzymy i wszystkim innych kichającym i kaszlącym dzieciom i mamom. Agutek, trzymam kciuki za Babcię i zdrowia życzę, pewnie na Święta Jej nie wypuszczą do domu ale oby szybko wróciła do zdrowia.

Nie wiem jak będzie z czasem bo ja jeszcze poza prezentami nic nie zrobiłam... Idziemy na Wigilię do teściów a potem do Rodziców ale pomimo tego coś chcę przygotowac (pierogi, uszka, ciasto) więc nie wiem czy jeszcze uda mi się usiąć przy komupterze przed Świętami dlatego już dziś składamy życzenia:

Załączniki

• choinka2.jpg
    choinka2.jpg
    184,1 KB · Wyświetleń: 21
debiutantko śliczne życzenia :-)

ja właśnie wróciłam ze szpitala...dzisiaj już babcia ma się lepiej, chociaż nie jest z nia dobrze :-(

Zdrówka dla wszystkich chorowitków!
Mnie co chwila coś dopada ale na razie leczę się wieczorkiem wiśnióweczką własnej (i męża oczywiście) roboty:-) Pycha jest:tak:

A myśmy zaliczyli pierwsze porządne przeziębienie ( albo małą grypkę).
POdejrzenie padło oczywiście na żłobek . Najpierw poległ Wojtek, potem ja a dzisiaj padł mąż .Cały dzień nie wyszedł nawet z łóżka ( hehe.. mężczyźni rzeczywiście inaczej chorują niż kobiety.... jakoś tak "ciężej" przy identycznych objawach :)))).

W każdym razie sytuacja się uspokaja powoli ale dwie noce w plecy. No i mam jeden wniosek po tej chorobie. BEZ FRIDY -NIDYRYDY :)))) Naprawdę Frida nam uratowało życie.

No i przy okazji przez tą chorobę na Wigilię zostajemy w domu:))

Spóźnione życzonka dla wszystkich 9-miesięczniaków:))

Hejo

wpadlam na forum sie zrelaksowac :-p
Od rana biegam na zakupach i mam juz dosc...pojechalam do marketow z samego rana, zeby ominac jeszcze te tlumy i nawet mi sie udalo. Ale oczywiscie reklamowek mialam tyle, ze niedlugo bede miala rece do kolan jak malpka :-D
No ale praktycznie wszystkie prezenty sa, zarelko jest, teraz tylko wszystko sie gotuje a potem trzeba bedzie ciachac warzywka na saltke, zrobic galacik i takie tam...Nie lubie tych przygotowan :no: Czlowiek nastoi sie w tej kuchni, a potem migusiem wszystko znika ze stolu :-)

Dziecko spi, wiec korzystam z chwili ciszy i lece poczytac inne watki ;-)

Witam:)
Niech radość buchnie jak ogień,
choć może zamiecie powieją,
byśmy mogli iść w drogę
z wiarą, miłością, nadzieją.

Niech z nut świątecznych zapachów
powstanie najpiękniejsza kolęda i
czarem swej melodii spełni marzenia.

Najserdeczniejsze życzenia miłej i
pełnej nastroju Wieczerzy Wigilijnej
oraz spełnienia marzeń i nadziei
jakie niesie ze sobą nadchodzący Nowy Rok.

Wszystkim tu zebranym i Bliskim życzę!

Cześć dziewczyny :-)

Dołączam do życzeń dla wszystkich obchodzących małe urodzinki :-D

Ja robię dwa bardzo proste placki, "inne", nie "świąteczne", bo teściowa i mama już się o te typowe postarają ;-) Do tego ze dwie sałatki i to by było na tyle :-) Jutro ugotuję barszczyk, rybkę zrobi mąż, innych potraw wigilijnych nie robimy.. Uszka kupione, bo nie umiem robić, ale próbowaliśmy, bardzo dobre są :tak:

Wczoraj co nieco posprzątaliśmy, jutro coś jeszcze pewnie ogarnę, jak synuś pozwoli i jakoś to będzie :happy2: Mąż jutro do pracy idzie, niestety :baffled:

Miłej niedzieli Wam życzę :-)

reklama
Dzień dobry :tak:
My juz zaczeliśmy swiętować u teściów. Przyjechaliśmy wczesniej żeby coś pomóc a tu sie okazało, że większośc już zrobione. Więc chyba odpocznę trochę. Jutro przygotujemy wigilię i spotkamy się z rodzinką. :tak:

Miłej niedzieli dla wszystkich.

Do góry