reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
kamilas - widziałam super filmiki na zamkniętym:-), powiedz proszę jak je dałaś YOUTUBE i wkleiłaś linka na forum??? z góry dziękuję

no własnie od nowego roku mają być takieg godziny i nic się nie da zrobić:no: trudno poszukam jakieś pół etatu:tak:
Całuski dla Zosi!!!!!!!!!!!!!

dzięki:zawstydzona/y:

coś mi się wydaje, że szybko znajdziesz, u nas przynajmniej co chwilę jest jakaś oferta dl asystentki - sadystki:-D

będziesz miała na 8 mc, zobaczysz:-)

Tak myślisz? Dziękuję za pocieszenie:tak:.

U mnie w rodzinie były podobne przypadki, że dzieciaczki nie spały nawet do roczku, mam nadzieję że mojego Piotrusia to nie dotyczy:baffled:, nawet ja budziłam się w nocy do 6m-cy, a byłam nieznośna:angry:, jak twierdzi mama.

Mrówka Z- słodkie pseudo dla Zosi:tak:

Ewelino, mój synek w nocy już nie je, a też się budzi. Dzisiaj się obudził koło północy i przez dobre kilkanaście minut się turlał po łóżku, a potem jeszcze kilkakrotnie go przykrywałam lub poprawiałam. A rano do pracy :-(. Myślałam nad śpiworkiem, ale Karol jest taki ruchliwy, że śpiworek by go ograniczał na pewno i jeszcze częściej by się budził.

Wszystkiego naj naj naj dla wszystkich jubilatów :-)

Ewelino, mój synek w nocy już nie je, a też się budzi. Dzisiaj się obudził koło północy i przez dobre kilkanaście minut się turlał po łóżku, a potem jeszcze kilkakrotnie go przykrywałam lub poprawiałam. A rano do pracy :-(. Myślałam nad śpiworkiem, ale Karol jest taki ruchliwy, że śpiworek by go ograniczał na pewno i jeszcze częściej by się budził.
:-)

Masz racje, ale wierz mi ze maluszek sie przyzwyczai, mój Piotrus przed zasnieciem tez musi wykonac kilkanascie obrotów, nawet w spiworku:baffled:, ale mam pewnosc ze jest przykryty i nie zagladam do niego po kilkanascie razy.
Tez długo przymierzałam sie do spiworka, mozesz zaryzykowac, najwyzej stracisz ok. 50zł, bo tyle kosztuje.

reklama
U nas w nocy regularnie koło 2.30 jest ryk i nie wiadomo o co chodzi. Poł godziny walczyłam z nią, by nie wziąć jej na ręce tylko uśpić w łóżeczku głaskając ją to skubana spała jak nad nią stałam jak tylko się oddaliłam to od razu budziła się i znowu w ryk :eek: W końcu mąż uśpił ją na rękach ...

Do góry