reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ja też mam rozstępy, no i nie przepadam za solarką więc chyba mi już tak zostanie :-:)baffled:
w moim mieście trwa konkurs "nasze dzieci w kalendarzu"
Dziewczyny mam do Was WIELKA prośbę !!!!
Zagłosujcie (jeśli macie ochote) na Laurkę :happy: to zdjęcie nr 51

http://www.miasto.slupca.pl/index.php?sekcja=sonda&id=1&id_odp=53]

będziemy bardzo wdzięczne :cool2::tak:

Zrobione :tak::-)

Miłego dnia babeczki. U nas deszczowo dzisiaj, pochmurno...ale plusem jest to, że za kilka godzin zaczynamy weekend :-D

reklama
ja też mam rozstępy, no i nie przepadam za solarką więc chyba mi już tak zostanie :-:)baffled:

my już też zagłosowałyśmy:-D
u nas jakaś taka pochmurna pogoda ale jest ciepło, więc spacerek obowiązkowy.

Witam

Meldujemy się z Piotrusiem od babci, "wakacjujemy się" już cały tydzień, ale w niedzielę wraca M i zabiera nas do domku.
Piotruś u babci nauczył się zasypiac o 8.00 i nie ma mocnych, żeby posiedział dłużej (ale się Tata zdziwi), ma tutaj swoje łóżeczko także nie ma problemu.
Ale nocne jedzenie jest nadal na topie. Pierwsze jedzonko już ok 1-szej i tak co dwie godziny do 7-ej, ale czytałam tu Was, że dziecko teraz potrzebuje duzo energi bo intensywnie się rozwija, więc nie załuje cyca i karmie.

JMM, zauważyliśmy Twój apel w ostatniej chwili, jeszcze zdążylismy dodac swoją ocenę.

pozdrawiam wszystkich serdecznie,
do zobaczenia regularnego od poniedziałku
pa:-)

Witajcie :-)

Ja już po pracy, weekend !!!! :-D:laugh2: Byłam z Piotrusiem na zakupach, a teraz się rozwiało strasznie, ciemno się zrobiło, więc wróciliśmy do domu, pobawiliśmy się trochę i mały sobie usnął :-)

Zagłosowane :-)

Witam!
JMM ja też już zagłosowałam.
U nas dzisiaj śliczna pogoda więc od rana do 12 siedziałam w parku z córcią:-) Ona trochę pospała, ja poczytałam a teraz do garów.. :no: bo obiad trzeba ugotować..

PIEKNIE DZIEKUJEMY ZA WSZYSTKIE GLOSY!!!!
JESTESCIE KOCHANE!!!!!!! :tak:
Ja dzisiaj mam pracowity dzień, cały czas w kuchni siedze :-p pieke ciacho - kruszon & pianka. Siorka przyjeżdża więc coś tam trzeba do kawy zrobić ;-), pogoda faktycznie barowa. Dziadkowie byli dzisiaj z małą na spacerku ale wiało i tylko dwie godzinki wytrzymali :-D Mała kulała sie przed chwilką po podłodze, teraz fika w łóżeczku a ja po raz pierwszy od nie wiem kiedy za dnia włączyłam kompa żeby zobaczyć ile mała ma głosów :-D
troche sie za późno zorientowałam z tymi głosami :baffled: ale i tak pięknie dziękuję :tak:

alle burza była... a my z przedszkola wracalismy, niby juz bylismy blisko jak zaczelo lac ale bylismy cali mokrzy. mam nadzieje ze sienie przeziebimy bo maly był prosto po spaniu, bo tak dlugo spal ze nie zdazylabym starszego z przedszkola odebrac i obudzil sie w ostatniej chwili... ale mial pokrowiec na wozku wiec moze nic nie bedzie

reklama
Do góry