A
Agutek
Gość
Mam pytanie: kiedy dzieci zaczynają przesypiac noc? Nie mam wiecej pytan i wiecej siły żeby coś napisac....
hehehe
to ile razy w nocy dzisiaj wstawałaś? ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam pytanie: kiedy dzieci zaczynają przesypiac noc? Nie mam wiecej pytan i wiecej siły żeby coś napisac....
hehehe
to ile razy w nocy dzisiaj wstawałaś? ;-)
:-)
Ja nie wierzę - mój syn usnął spokojnie w łóżeczku Obudził się koło 10.30, pojadł, trochę postękał, potem go trochę ponosiłam na rękach i włożyłam do łóżeczka, a on szybciutko usnął
Ratunku... ale człowiek jest głupi bo zamiast w dzien odsypiac to latam, sprzatam, czytam, gadam a potem w nocy nie czaje którą pierś podaje Młodemu, budzę męża i pytam: to lewa jest czy prawa?
Agutek - właściwie spałam od 5.00 do 6.30
my dzisiaj pierewszy raz byłyśmy u pediatry waga 4260g czyli od wyjścia ze szpitala 750g ogólnie wszystko ok dostałysmy skierowanie do poradni preluksacyjnej zrobią Natalce usg bioderek zobaczymy jak tam nasza dysplazja
U nas też szaro - buro i pada deszcz...
roksi - my mamy skierowanie do ortopedy, a póki co pieluszkujemy małego.. Pewnie nam też każą usg zrobić quote]
dużo osób pielu****e dzieciaczki nawet jak nie ma takiej potrzeby ale lepiej dmuchać na zimne bo u znajomych wada pokazała się w 3miesiącu i zuzia leżała do roku w specjalnych majtkach i tylko bida sufit oglądała:-(