reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Malaga, a moze to było po pierwszym a nie po trzecim....:confused:

Ratunku... ale człowiek jest głupi bo zamiast w dzien odsypiac to latam, sprzatam, czytam, gadam a potem w nocy nie czaje którą pierś podaje Młodemu, budzę męża i pytam: to lewa jest czy prawa? :-D

my dzisiaj pierewszy raz byłyśmy u pediatry waga 4260g :tak: czyli od wyjścia ze szpitala 750g ogólnie wszystko ok dostałysmy skierowanie do poradni preluksacyjnej zrobią Natalce usg bioderek zobaczymy jak tam nasza dysplazja:wściekła/y:

:tak: :-)

Ja nie wierzę - mój syn usnął spokojnie w łóżeczku :szok: Obudził się koło 10.30, pojadł, trochę postękał, potem go trochę ponosiłam na rękach i włożyłam do łóżeczka, a on szybciutko usnął :szok:

Mój tez dziś jakoś sporo śpi. Jadł o 10:30, potem kimnął, obudizł sie na chwilę, pomarudził, dostał cycka a po 10 minutach znów spał. Może to ta pogoda tak usypia..? U nas jest szaro-buro a rano padał śnieg :szok: .

Kamilas chyba Ci nieźle synuś dał popalić w nocy....

Po moim wczorajszym , kolejnym już, dołku związanym z małą waga Mateusza zdecydowaliśmy się kupić wagę do ważenia niemowlaków ale dzis się okazało, że możemy ją pożyczyć od kogoś z pracy męża. Teraz będę mogła częściej monitorować zmiany...o ile takowe będą...:-(

roksi - my mamy skierowanie do ortopedy, a póki co pieluszkujemy małego.. Pewnie nam też każą usg zrobić :confused:

debiutantko - też pomyślałam, że to ta pogoda tak działa :happy: U nas też szaro - buro i pada deszcz...

A z drugiej strony pogoda pogodą, ale gdyby mial wzdęcia to by chyba nie usypiał tak spokojnie :confused: No nic, okaże się wkrótce..

Ratunku... ale człowiek jest głupi bo zamiast w dzien odsypiac to latam, sprzatam, czytam, gadam a potem w nocy nie czaje którą pierś podaje Młodemu, budzę męża i pytam: to lewa jest czy prawa? :-D

Też tak mam, że jak mała śpi to ja głupia nie :baffled:
Dopiero jak mąż wraca z pracy i się nią zajmie to najwyżej pójdę się zdrzemnąć.

Agutek - właściwie spałam od 5.00 do 6.30

Współczuję :eek: Dał ci popalić Borysek dzisiaj :baffled:

my dzisiaj pierewszy raz byłyśmy u pediatry waga 4260g :tak: czyli od wyjścia ze szpitala 750g ogólnie wszystko ok dostałysmy skierowanie do poradni preluksacyjnej zrobią Natalce usg bioderek zobaczymy jak tam nasza dysplazja:wściekła/y:

Super, że Natalka przybrała.:tak:
My za tydzień pójdziemy. Mam nadzieję, że też przytyła troszkę ;-)

U nas też szaro - buro i pada deszcz...

U nas słonecznie, chociaż chłodniej niż ostatnie kilka dni.
Wczoraj za to było pochmurno i lodowato. Szczególnie pod wieczór.

roksi - my mamy skierowanie do ortopedy, a póki co pieluszkujemy małego.. Pewnie nam też każą usg zrobić :confused: quote]
dużo osób pielu****e dzieciaczki nawet jak nie ma takiej potrzeby ale lepiej dmuchać na zimne:tak: bo u znajomych wada pokazała się w 3miesiącu i zuzia leżała do roku w specjalnych majtkach i tylko bida sufit oglądała:-(

reklama
roksi - nam pediatra powiedziała, że nie ma pełnego odwodzenia w bioderkach i dała skierowanie do ortopedy, a że się trochę czeka, kazała póki co pieluszkować :tak: Mam nadzieję, że to nic poważnego :rolleyes:

Do góry