reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

A mY sobie sami grzejemy
Ignac na chrzcinach pacnął księdzu tą księge z obrzędami i spadła bo najpierw go trzymałam do góry, a potem zaczepiał ministranta, tak że się smiali wszyscy

reklama
Ja właśnie wróciłam z kościoła. Zmarzłam na kość:no: W dodatku ksiądz zapowiedział, że chcą być trendy i śpiewy w kościele są po łacinie. Śpiewają tylko staruszkowie bo coś tam pamiętają a większość stoi i kręci głowami :crazy:

u nas też coś kombinują, na razie chór tylko śpiewa jedną pieśń,więc za którys tam razem sie zapamieta
a my na razie nie byliśmy bo na Ignasia jest za zimno a Mężu na grzybach, więc musze czekać aż wróci.
Ignaś dziś je brokuła za ziemniakiem i masłem do tego żółtko, ciekawe jak zareaguje:-)

bluberry przeczytalam sobie ten artykul co nam tutaj zamiescilas na temat przekasek i wprowadzam w zycie hihih
a nawet moge powiedziec ze troche wczesniej wprowadzilam bo odkad niuniek skonczyl pol roczku juz nie uzywam blendera tylko widelec a miesko drobno siekam
ale sciagnelam te warzywne przekaski . marchewka , brokula , kalafior doraczki . hmm cala kuchnia upaprana ale synek sie ciesz hihih

kasiu dziury zagipsowane i lazienka jeszcze soi wiec jest oki. idze dzisiaj jeszcze po farbe biala na sufit bo zapomnialam ze sufit najpierw sie maluje:-D
a popowrocie na bujawki bo wczoraj nei poszlismy zepsula sie pogoda:crazy:

bluberry przeczytalam sobie ten artykul co nam tutaj zamiescilas na temat przekasek i wprowadzam w zycie hihih
A ja na razie jakoś się boję, że się młody udławi i nie daję mu nawet chrupek :no:.

Agutek, co do rzygania, to ja się też bałam że nam Karolek zrobi niespodziankę i przez całą mszę miał pieluchę zamotaną na szyi, tylko na sama ceremonię mu ją zdjęłam :tak:. Ale o dziwo obeszło się bez rzygania, pewnie dlatego, że mały spał przez większość mszy :-).
Oczywiście czekamy na zdjęcia :tak:.

dzień dobry, ja dopiero teraz sie objawiam, bo niedawno obrobiłam sie z grzybami, bo dzisiaj byłam z rodzicami. I na świeta bedziemy miec własne grzybki:-D:-D
dostałam nastepna pczkę z nestle i jestem bardzo z niej zadowolona, jest książeczka z przepisami dladzieci po 6 m-c, kaszka ryżowa i mleko Nan Acive i oczywiście łyzeczka, a i jeszcze dostałam termometr do mierzenia temp. wody w butelce.:-D

agutek- Toli widocznie sie nudziło i znudów puściła pawia, ale chociaż wszyscy bedziecie mieli co wspominac
miloku- ja to bym nie chciała żebyś mi robiła remont:-D:-D:-D

Ja się szykuję do pracy. Zrobiłam sobie sałatkę, żeby nie zamawiać obiadu z baru. Ciekawe na jak długo mi wystarczy chęci ;-):-D. Zaraz chowam kompa do torby i będę zwarta i gotowa :tak:. Muszę jeszcze babci napisać, co ma Karol jeść w ciągu dnia.

reklama
Do góry