reklama
u nas też coś kombinują, na razie chór tylko śpiewa jedną pieśń,więc za którys tam razem sie zapamieta
a my na razie nie byliśmy bo na Ignasia jest za zimno a Mężu na grzybach, więc musze czekać aż wróci.
Ignaś dziś je brokuła za ziemniakiem i masłem do tego żółtko, ciekawe jak zareaguje:-)
a my na razie nie byliśmy bo na Ignasia jest za zimno a Mężu na grzybach, więc musze czekać aż wróci.
Ignaś dziś je brokuła za ziemniakiem i masłem do tego żółtko, ciekawe jak zareaguje:-)
M
miloku
Gość
bluberry przeczytalam sobie ten artykul co nam tutaj zamiescilas na temat przekasek i wprowadzam w zycie hihih
a nawet moge powiedziec ze troche wczesniej wprowadzilam bo odkad niuniek skonczyl pol roczku juz nie uzywam blendera tylko widelec a miesko drobno siekam
ale sciagnelam te warzywne przekaski . marchewka , brokula , kalafior doraczki . hmm cala kuchnia upaprana ale synek sie ciesz hihih
kasiu dziury zagipsowane i lazienka jeszcze soi wiec jest oki. idze dzisiaj jeszcze po farbe biala na sufit bo zapomnialam ze sufit najpierw sie maluje
a popowrocie na bujawki bo wczoraj nei poszlismy zepsula sie pogoda
a nawet moge powiedziec ze troche wczesniej wprowadzilam bo odkad niuniek skonczyl pol roczku juz nie uzywam blendera tylko widelec a miesko drobno siekam
ale sciagnelam te warzywne przekaski . marchewka , brokula , kalafior doraczki . hmm cala kuchnia upaprana ale synek sie ciesz hihih
kasiu dziury zagipsowane i lazienka jeszcze soi wiec jest oki. idze dzisiaj jeszcze po farbe biala na sufit bo zapomnialam ze sufit najpierw sie maluje
a popowrocie na bujawki bo wczoraj nei poszlismy zepsula sie pogoda
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
A ja na razie jakoś się boję, że się młody udławi i nie daję mu nawet chrupek .bluberry przeczytalam sobie ten artykul co nam tutaj zamiescilas na temat przekasek i wprowadzam w zycie hihih
Agutek, co do rzygania, to ja się też bałam że nam Karolek zrobi niespodziankę i przez całą mszę miał pieluchę zamotaną na szyi, tylko na sama ceremonię mu ją zdjęłam . Ale o dziwo obeszło się bez rzygania, pewnie dlatego, że mały spał przez większość mszy :-).
Oczywiście czekamy na zdjęcia .
dzień dobry, ja dopiero teraz sie objawiam, bo niedawno obrobiłam sie z grzybami, bo dzisiaj byłam z rodzicami. I na świeta bedziemy miec własne grzybki
dostałam nastepna pczkę z nestle i jestem bardzo z niej zadowolona, jest książeczka z przepisami dladzieci po 6 m-c, kaszka ryżowa i mleko Nan Acive i oczywiście łyzeczka, a i jeszcze dostałam termometr do mierzenia temp. wody w butelce.
dostałam nastepna pczkę z nestle i jestem bardzo z niej zadowolona, jest książeczka z przepisami dladzieci po 6 m-c, kaszka ryżowa i mleko Nan Acive i oczywiście łyzeczka, a i jeszcze dostałam termometr do mierzenia temp. wody w butelce.
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ja się szykuję do pracy. Zrobiłam sobie sałatkę, żeby nie zamawiać obiadu z baru. Ciekawe na jak długo mi wystarczy chęci ;-). Zaraz chowam kompa do torby i będę zwarta i gotowa . Muszę jeszcze babci napisać, co ma Karol jeść w ciągu dnia.
reklama