reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
miloku u nas naszczęście ze spaniem jest ok:tak: podobno to taki okres kiedy dziecko potrzebuje bliskości rodzica:tak: oby sie szybko skończył:tak::-D

Agutku ty już wydz z tej kuchni!!!!!!!!!!!!!:-)
no to moja chyba ma taki okres odkąd sie urodziła.:-D bo niby do wszystkich sie uśmiecha, u większości ludzi może bez płaczu być na rączkach, niby fajnie, ale jest jeden podstawowy warunek - mama musi być w zasięgu wzroku bo inaczej jest rozpacz:-(
acha, ja też sie dołączam do życzeń dla Tolci: WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ :happy:
Mam pytanie czy Wy zamierzacie wsadzać dzieciaczka do chodzika, bo normalnie czytałam w jednym poście że niektórzy już od 7 mca zaczynaja
ja czytałam, i jest to też moje własne zdanie, że wkładając dziecko do chodzika (owszem nam jest lżej bo maluch zajęty) skrzywiamy dzidzi kręgosłup, spowalniamy proces nauki samodzielnego chodzenia i wykrzywiamy nóżki :szok::sorry2:
ja w ogóle nie zamierzam kupować chodaczka :no:

Dzień dobry :-)

Chodaczkom mówimy zdecydowane nie :no:

Moje dziecko ma zaognione policzki. Czy to może być wynik uczulenia na coś?

Chodaczkom mówimy zdecydowane nie :no:

Dzień Dobry:-)
moje dziecko spało od 19 do 7 rano bez przerwy na jedzenie:szok:
mój cycuś wypuszcza mnie dzisiaj z pokoju:tak: chyba dlatego że dziadek kupił jej latającą świnkę i teraz cały czas siedzi wpatrzona:-D

dzień dobry!!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I DUZO BUZIACZKÓW DLA TOLCI:-):-):-)

dziewczynki, ale was zaniedbałam, musze zaraz nadrabiac zaległości ale ostatnio jak przychodze z pracy to marzę tylko o łóżku, nie wiem czemu ale juz się kładę o 21:30 i ide spać.....
u mnie dzisiaj ładna pogoda tylko troche wieje, ale ide zaraz na zakupki bo mojej córeczce kończy sie mleko, wiec trzeba kupic

Agutek jak tam przygotowania do chrztu- zaraz sobie musze poczytac..
a my wczoraj odebralismy zdjęcia od foto i sa śliczne, jak je dostane na dvd to postaram sie wkleić, chyba że tak zapiszą ze nie bede mogła

moja córeczka już spi po sniadanku, zasypia sama. Miał jej zabek wychodzic ale na razie cisza, nic nie widzę. Podnosi tyłek jakby chciała zacząc raczkować ale nie wie co zrobić z ręką- taka pierdułka moja....
no dobra spadam czytac zaległe posty, wejde wieczorkiem....

Znalazłam dzisiaj informację na naszym forum o wycofaniu zabawek przez Fisher
To nie pierwsza taka afera, bo niedawno wycofywali zabawki wyprodukowane na rynek amerykański. Nawet mówili o tym w Wiadomościach.

Może, szczególnie jeżeli skóra jest jakby błyszcząca.

reklama
ale u nas dzisiaj wieje...na spacerku nie bylismy ale za to pranie schnie błyskawicznie
dzis obcinamy włosy Ignasiowi, bo tak poradziła znajoma fryzjerka, podobno pod czapka sie beda kołtunic

Do góry