reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

agutek- Toli widocznie sie nudziło i znudów puściła pawia, ale chociaż wszyscy bedziecie mieli co wspominac
miloku- ja to bym nie chciała żebyś mi robiła remont:-D:-D:-D
no wiesz co kasia :szok: nie wierzysz w moje z\dolnosci:szok::rofl2::-D:-D:-D
szkoda ze fotek nie zrobilam zanim zaczelam:tak::no:
apropos sufit pomalowalam dzisiaj juz 3 razy a jutro zaczynam sciany :tak:

reklama
A My już po weselu, jakoś przeżyłam rozłąkę z córcią. Wiktoria zniosła to lepiej ode mnie, ja się zamartwiałam i tęskniłam, a ona bardzo dobrze bawiła się z babcią. A wczoraj musiałam odespać, ile się dało;-) czyli mało.

Witam,

Miloku, jak będę robić remont w mieszkaniu będę pamiętała o Twojej osobie.
Wielkie brawa dla samodzielnej dziewczyny:-).

Byliśmy w sobotę na 50-leciu teściów, oczywiście mieliśmy ze sobą Piotrusia, ale był z nami do 20.00, potem zawiozłam go do mojej mamy, była również moja siostra (przyjechała pilnować małego), chrzestna Piotrusia i nie było problemu. Kotek poszedł spać i spał, aż my zdążylismy wrócić z imprezy (oj, żeby w domku tak chciał spać).

:-)ładna pogoda u nas dzisiaj, więc spacerek obowiązkowo.

czeka nas cięzki tydzień, bo mąż wyjeżdża na tydzień, a my w tym czasie jedziemy do babci, więc pakowania mam, że ho ho

Hello

blueberry widzę, że ty luzacko jednak przechodzisz rozłąkę ;-) Ja to marudziłam na początku okropnie :-D

A ja nie dostałam żadne z ww. paczek...mam nadzieję, że coś mi przyślą...jestem łasa na darmowe próbki :rofl2:

Zdjęcia potem jakieś wkleję. Mamy ich niewiele, bo mąż zapomniał osobie,któej przekazał aparat powiedzieć, że dostała go po to by robić zdjęcia....no i ta osoba nie zrobiła ani jednego zdjęcia :angry: Na szczęście jego brat pstrykał, ale tak fatalnie, że normalnie zła jestem .... :eek:

Wiatam kobitki:-)
ja dzisiaj zrobiłam sobie ciąg dalszy zakupów:tak: nie byłabym sobą gdyby nie wlazła do sklepu dziecięcego:-) i jak zwykle kupiłam też łaszki dla Natalci:tak:
Wczoraj dowiedziałam się że moja koleżanka jest w ciąży:-):-) ucieszyłam się strasznie:-):-) normalnie jakbym to ja była w ciąży:-D:-D

blueberry widzę, że ty luzacko jednak przechodzisz rozłąkę ;-) Ja to marudziłam na początku okropnie :-D
Chyba mi trochę pomaga to, że Karol ze mną śpi i mam to ciałko przy sobie przynajmniej w nocy ;-). No i to, że mam 2 dni w tygodniu wolne. Poza tym babcia z nami mieszka i mały jest do niej przyzwyczajony, więc na pewno nie jest mu źle :-).

Hello

Zdjęcia potem jakieś wkleję. Mamy ich niewiele, bo mąż zapomniał osobie,któej przekazał aparat powiedzieć, że dostała go po to by robić zdjęcia....no i ta osoba nie zrobiła ani jednego zdjęcia :angry: Na szczęście jego brat pstrykał, ale tak fatalnie, że normalnie zła jestem .... :eek:

Agutek u mnie też fotograf się nie sprawdził i zdjęcia mam kiepskie:wściekła/y: Strasznie byłam wkurzona bo niunia nie będzie miała ładnej pamiątki :no:

reklama
Hello

A ja nie dostałam żadne z ww. paczek...mam nadzieję, że coś mi przyślą...jestem łasa na darmowe próbki :rofl2:

Z tym aparatem, to dobre:no:, ale tak na prawdę to szkoda, że nie będziecie mieli zdjęć.

A co do próbek , to dostałam dzisiaj od Nestle puree ryżowe, sinlac, mleko następne i łyżeczkę.
W cześniej dostałam od Hippa i Johnson'a.

Do góry