reklama
M
miloku
Gość
miloku u nas naszczęście ze spaniem jest ok podobno to taki okres kiedy dziecko potrzebuje bliskości rodzica oby sie szybko skończył
Agutku ty już wydz z tej kuchni!!!!!!!!!!!!!:-)
HEH TEZ NA TO LICZE
M
miloku
Gość
u nas tez w nocy mały chce byc blisko. wł óżeczku zaczyna koło północy płakać jak biorę go do naszego łózka to od razu zasypia ale nad ranem wraca znów do łóżeczka dostaje butlę i śpi do 7, wiec jako tako się wysypiam
Na razie walczymy z niechęcią do wózka na spacerach
normalnie w domu to może siedziec ale jka tylko wyjdziemy na dwór to płacze
Jutro mąż idzie sam, zobaczymy co u niego bedzie, bo normalnie mi nie wierzy że muszę Ignaca nosić. moze jak już będzie prosto siedział to bedzie lepiej
Mam pytanie czy Wy zamierzacie wsadzać dzieciaczka do chodzika, bo normalnie czytałam w jednym poście że niektórzy już od 7 mca zaczynaja
NO TO POWODZENIA NA SPACERACH
a co do chodzikow to my nie chicielismy ale dzisiaj caly dzien jestesmy w ogrodzie i zaczelismy sie zastanawiqac nad chodzikiem nie po domu ale tak do ogrodka to by sie przydal zeby niuniek mogl biegac za tata .
sama nie wiem . ale napewno jeszcze nie tak szybko jak juz to dopieo w grudniu kupimy hihi a to moze juz fdo ogrodka sie nie przydac
M
miloku
Gość
MOJE DZIECKO WYPADLO Z KOLA !!!!!!!!! I NABIOLO SOBIE GUZA!!!!!
matko jeszcze do niedawna bylo w tym bezpieczne i sobie nigdzie krzywdy nei zrobil a teraz nawet to !!!!!.
matko jeszcze do niedawna bylo w tym bezpieczne i sobie nigdzie krzywdy nei zrobil a teraz nawet to !!!!!.
malaga
Fanka BB :)
Nie ma jeszcze Wredota przyjdzie pewnie znienackamalaga jak tam @? ;-)
STO LAT :-)STO LAT DLA PÓŁROCZNEJ TOLI :-),
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Miałam umówioną wizytę u fryzjera:-), umówiłam się z mężem, że wyjdzie z pracy na tę godzinkę i przypilnuje małego.
No i co, oczywiście zdążyłam się wyfryzować, Piotruś wyspać na zapleczu bez pomocy tatusia, bo nie dojechał na czas.
No i co, oczywiście zdążyłam się wyfryzować, Piotruś wyspać na zapleczu bez pomocy tatusia, bo nie dojechał na czas.
elahar
mama Madzi
MOJE DZIECKO WYPADLO Z KOLA !!!!!!!!! I NABIOLO SOBIE GUZA!!!!!
Ja też się zastanawiam juz nad obniżeniem materacyka w łóżeczku bo mi się niuńka coraz wyżej podnosi i nie chce kolejnej niespodzianki. Rzeczywiście coraz trudniej spuścić z oka te nasze szkraby;-)
debiutantka
Marcówka 2007
WItam wieczorkiem
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TOLI :-)
Korzystając z ostatniego dnia urlopu i przede wszystkim ładnej pogody pojechaliśmy sobie w góry do Brennej. To była pierwsze dalsza wycieczka Mateusza i chyba mu się spodobało choć na pewn nie oglądanie gór w wózku i trzeba było go prawie cały czas nosic na rękach a swoje waży .Żałuję, że nie mieliśmy nosidełka i musimy się rozejrzeć za takim turystycznym.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TOLI :-)
Korzystając z ostatniego dnia urlopu i przede wszystkim ładnej pogody pojechaliśmy sobie w góry do Brennej. To była pierwsze dalsza wycieczka Mateusza i chyba mu się spodobało choć na pewn nie oglądanie gór w wózku i trzeba było go prawie cały czas nosic na rękach a swoje waży .Żałuję, że nie mieliśmy nosidełka i musimy się rozejrzeć za takim turystycznym.
reklama
A
Agutek
Gość
agutek - co tam w kuchni słychać?
Hehe...wszystko w porząsiu ;-)
Niedawno wróciliśmy z kościółka, karteczka podpisana, możemy jutro dziecko chrzcić
Jeszcze jutro czeka mnie bieganina, bo muszę trochę wędlin kupić i innych pierdółek, zrobić jeszcze jedną sałatkę, a mąż będzie leciał po torta i piekł paszteciki No i jeszcze generalne sprzątanie chawiry i opiekowanie się dzieckiem
Oglądałam prognozę pogody i ma w całej Polsce lać - niech to szlag Mam nadzieję, że mi dziecko nie zmarznie w kościele
Najlepsze jest to, że do tej pory nie wiem w czym jutro pójdę Nie mam jakoś pomysłu na siebie na jutrzejszy dzień