reklama
kuma to inaczej chrzestna ( tak mi się wydaje)Ewcia co to znaczy "odkumowac"?? co musiala zrobic??
ewa0381
Fanka BB :)
Cześć kobietki, w ten piękny, zimny niedzielny dzionek
Wybieramy się dziś do teściów, jak mus to mus (ja takiego musu nie czuję, ale mój mąż owszem)
My dostajemy miód od męża babci, chyba trzeba będzie ją odwiedzić, bo się końćzy
Wybieramy się dziś do teściów, jak mus to mus (ja takiego musu nie czuję, ale mój mąż owszem)
kuma to inaczej chrzestna ( tak mi się wydaje)
;-)Dzień Dobry:-) u nas dzisaił ładna pogoda:-) uciekamy na Dożynki co roczne uwielbiam te straganiki, smażone oscypki i miodek z własnych pasiek
My dostajemy miód od męża babci, chyba trzeba będzie ją odwiedzić, bo się końćzy
A
Agutek
Gość
My mykamy na imieniny teściowej, a potem będę się szykować do roboty
Nie wiem czy dzisiaj jeszcze zajrzę tutaj więc trzymajcie jakby co za mnie jutro kciuki
Nie wiem czy dzisiaj jeszcze zajrzę tutaj więc trzymajcie jakby co za mnie jutro kciuki
Witamy po dłuższej przerwie!
Wakacje więc sporo czasu spędzaliśmy na podwórku chodząc krok w krok za Szymonkiem bo jest na etapie chodzenia wszędzie i trzeba go pilnować żeby gdzieś nie wszedł no i tydzień nas nie było pojechaliśmy odpocząć nad morze. Pogoda nam dopisała wróciliśmy opaleni(fotki na zamkniętym).
A w piątek mięliśmy pierwszą bezsenna noc Julitka płakała do dziś nie wiem czy to zęby czy brzuszek.
Wakacje więc sporo czasu spędzaliśmy na podwórku chodząc krok w krok za Szymonkiem bo jest na etapie chodzenia wszędzie i trzeba go pilnować żeby gdzieś nie wszedł no i tydzień nas nie było pojechaliśmy odpocząć nad morze. Pogoda nam dopisała wróciliśmy opaleni(fotki na zamkniętym).
A w piątek mięliśmy pierwszą bezsenna noc Julitka płakała do dziś nie wiem czy to zęby czy brzuszek.
T
tigger
Gość
Dzien dobry:-)
my tez szykujemy sie juz do wyjazdu (jedziemy w nocy z poniedzialku na wtorek)
i troche sie zaczynam denerwowac
nie wiem, jak to bedzie z takim maluszkiem, czy bedzie grzeczna w czasie lotu, czy nie zrobi wielkiej kupy w drodze na lotnisko...;-)
no nic, musimy to jakos przezyc:-)
jeszcze w dodatku maz stwierdzil, ze potrzebuje zeby mu kupic przed wyjazdem 5 do 10 par gaci...bo twierdzi, ze nie bedzie mial sobie kiedy wyprac
Agutku trzymamy kciuki za pierwszy dzien w pracy:-)
my tez szykujemy sie juz do wyjazdu (jedziemy w nocy z poniedzialku na wtorek)
i troche sie zaczynam denerwowac
nie wiem, jak to bedzie z takim maluszkiem, czy bedzie grzeczna w czasie lotu, czy nie zrobi wielkiej kupy w drodze na lotnisko...;-)
no nic, musimy to jakos przezyc:-)
jeszcze w dodatku maz stwierdzil, ze potrzebuje zeby mu kupic przed wyjazdem 5 do 10 par gaci...bo twierdzi, ze nie bedzie mial sobie kiedy wyprac
Agutku trzymamy kciuki za pierwszy dzien w pracy:-)
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Tigger, dacie radę na pewno .
Agutek, trzymam kciuki. Ja idę do pracy za 2 tygodnie i też się już stresuję...
Aga22, ja też nie wierzę w żadne takie przesądy. Nie wiem po co ludzie wymyślają takie głupoty .
Agutek, trzymam kciuki. Ja idę do pracy za 2 tygodnie i też się już stresuję...
Aga22, ja też nie wierzę w żadne takie przesądy. Nie wiem po co ludzie wymyślają takie głupoty .
reklama
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Dziewczyny mam pytanie czy slyszalyscie o czyms takim... ze jak matka lub ojciec chrzestny sa w zwiazku ale nie maja slubu to jest jakis zabobon ,ze ktoras para sie rozpadnie ,albo rodzicow dziecka ,albo tej osoby i niewiem czy w to wierzyc
Cześć,
Aga pewnie, już tego nie przeczytasz, ale może.
Ja z moim mężem, jak jeszcze nim nie był, byliśmy razem chrzestnymi u mojego brata:-), też było jakieś ogólne poruszenie.
Wojtek nasz chrześniak ma 6 lat, a my po ślubie 4 lata;-), urodził sięPiotruś i nasz związek się rozwija na dobre, można powiedzieć kwitnie:-):-):-) (i teraz proszę, kto może odpukać, żeby nie zapeszyć).
Za dziewczyny wracające do pracy (czyt. Agutek) trzymam kciuki.
Miłej nocy