reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

WSZYSTKIEGO NAJ I DUŻO CAŁUSKÓW DLA PÓŁROCZNIACZKÓW:-D:-D

a ja już po pracy, i zaraz spadamy na spacerek. kurde dobrze że już jutro piatek, bo niedługo ducha wyzionę. Dzisiaj Wika obudziła mnie o 4 rano i koniecznie chciała się bawić więc jestem nieprzytomna, dobrze że niania mi dzisiaj poprasowała bo inaczej zarosła bym tymi ciuchami. Doba jest stanowczo za krótka:-( Szef zawalił mnie robotą, musze zmieniać ceny na 8500 pozycji- NIECH GO SZLAK TRAFI. Oczy mi wysiadaja i w ogóle stwierdzam, że zaczynam łapać dołka:-:)-(
juz wiem ile dokładnie bedzie osób na chrzcinach- UWAGA TYLKO 44 OSOBY:szok::szok: dobrze ze duża częśc kasy daja teście, bo ja bym tyle nie wywaliła na taka imprezkę.
no dobra spadam na spacer- wszystko w biegu- wpadnę wieczorkiem was poczytać.

reklama
juz wiem ile dokładnie bedzie osób na chrzcinach- UWAGA TYLKO 44 OSOBY:szok::szok: .

O ja pierdziu :szok::laugh2::-p

tiggerku wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! miłości od męża i wielu bezzębnych uśmiechów córeczki (potem oczywiście już z ząbkami ;-))

To teraz pochwal się laska ile wiosenek ci stuknęło? :sorry2::-p

A co do pogody to u nas upał! Na mieście myślałam, że się rozpuszczę...

Tigger all the best na urodzinki kochana:-):-)

dziekujemy za zyczonka i rowniez przesylamy mase buziakow dla pozostalych polroczniakow:-)

blueberry i ile u ciebie kosztuje teraz Bebilon? U mnie do niedawna najtańszy był w Rossmannie - 33,99zł. Ale dzisiaj byłam tam i skubańcy podnieśli już cenę do 36,99. W innym sklepie jest za 39,99zł. Najtaniej znalazłam za 35,99zł.
Coraz bardziej zastanawiam się nad przejściem na Bebiko, aczkolwiek nie chciałabym też żeby wyszło, że oszczędzam na jedzonku dla córki...wiem jednak, że wyszłoby sporo taniej :rolleyes2: Zastanawia mnie co takiego dają te nukleotydy i co ewentualnie więcej ma ten Bebilon, że jest tyle droższy?

blueberry i ile u ciebie kosztuje teraz Bebilon? U mnie do niedawna najtańszy był w Rossmannie - 33,99zł. Ale dzisiaj byłam tam i skubańcy podnieśli już cenę do 36,99. W innym sklepie jest za 39,99zł. Najtaniej znalazłam za 35,99zł.
Coraz bardziej zastanawiam się nad przejściem na Bebiko, aczkolwiek nie chciałabym też żeby wyszło, że oszczędzam na jedzonku dla córki...wiem jednak, że wyszłoby sporo taniej :rolleyes2: Zastanawia mnie co takiego dają te nukleotydy i co ewentualnie więcej ma ten Bebilon, że jest tyle droższy?
W Tesco kupowaliśmy ostatnio chyba za 34,90. Też się zastanawiam, czy nie zmienić na Bebiko...

Tigger, wszystkiego naj, naj, naj :-)

wychodzi na to, że bebilon wszędzie podrożał, u mnie nanjatniej w TESCO - 35,99, mam taki sam dylemat jak Agutek, żeby nie było, że na dziecku oszczędzam....jak skończy pół roku to spróbuję dac krowie rozcieńczone z wodą, sąsiadka tak daje i dziecko nie zareagowało negatywnie

tigger - Zosia bawiła się dziś żółwikiem;-)

reklama
tigger-wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń

my wróciliśmy ze spaceru i ja już padam więc zmykam się położyć i poczytać bo mąż zajmuje sie Wiką
aha i chciałam powiedzieć że czekamy na pierwszego ząbka- górna dwójka się wybija i przez to też Wika jest bardziej marudna, ale kupiłam już masc i zobaczymy

do jutra mamusie

Do góry