reklama
elahar
mama Madzi
dzięki dziewczyny:-)
całuski dla Tolci:-)
a więc mam antybiotyk, mam dużo wypoczywać chocież przy dziecku to ciężko:dull: naszczęście młoda spi już 2 godzinę zaopatrzylam się w maseczki takie chirurgiczne żeby nie dmuchać na Natalkę
Dzień dobry!
Roksi kuruj się więc i wracaj szybko do zdrowia;-)
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
U nas zrobiła to matka chrzestna, w odpowiednim momencie ksiądz mówi coś w rodzaju "przyjmij białą szatę na znak....." i chrzestna ją położyła na Piotrusiu.
U nas było tak samo. A świecę chrzestny odpala od takiej wielkiej świecy, która stoi obok chrzcielnicy, jak ksiądz mówi coś o świetle.
A
Agutek
Gość
Dzięki dziewczyny, bo ja nie obeznana w tych klimatach ;-)
Tak się pytałam , bo te szatki takie kosmicznie małe i jakby ktoś kazał założyć ją na córkę to nie wiem jakbym to zrobiła
Tak się pytałam , bo te szatki takie kosmicznie małe i jakby ktoś kazał założyć ją na córkę to nie wiem jakbym to zrobiła
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ja miałam szatkę w formie chustki z koronką i wyhaftowanym napisem "Chrzest Święty Karolka 12.08.2007" :-).Dzięki dziewczyny, bo ja nie obeznana w tych klimatach ;-)
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny, bo ja nie obeznana w tych klimatach ;-)
Tak poza tym, to my byliśmy dzień przed chrztem na takim małym szkoleniu. Ksiądz pokolei powiedział, jak to bedzie wyglądało, co i kiedy. Może u Was też jest coś takiego.
A
Agutek
Gość
Tak będzie coś takiegoTak poza tym, to my byliśmy dzień przed chrztem na takim małym szkoleniu. Ksiądz pokolei powiedział, jak to bedzie wyglądało, co i kiedy. Może u Was też jest coś takiego.
elahar
mama Madzi
Tak poza tym, to my byliśmy dzień przed chrztem na takim małym szkoleniu. Ksiądz pokolei powiedział, jak to bedzie wyglądało, co i kiedy. Może u Was też jest coś takiego.
Ewelina u nas to sie nazywa konferencja przedchrzcielna. I po tej tak zwanej konferencji oczywiście obowiązkowej puściły mi nerwy. Trwała dosłownie 5 minut bo ksiądz się śpieszył a jak się chciałam czegoś dowiedzieć to mnie złapał za rękaw i wyprowadzając na zewnątrz odpowiadał szybko na moje pytanie Jednym słowem miałam mu głowy nie zawracać Kazał tylko przyjść 15 minut przed mszą i podpisać dokumenty w zachrystii. Inni rodzice też mieli niezłe miny po takim spotkaniu.
elahar
mama Madzi
Wszystkiego najlepszego dla Toli z okazji 5-miesięcznych urodzin :-).
Dołanczam się do życzeń:-) Buziaczki dla Toli
reklama
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Ewelina u nas to sie nazywa konferencja przedchrzcielna. I po tej tak zwanej konferencji oczywiście obowiązkowej puściły mi nerwy. Trwała dosłownie 5 minut bo ksiądz się śpieszył a jak się chciałam czegoś dowiedzieć to mnie złapał za rękaw i wyprowadzając na zewnątrz odpowiadał szybko na moje pytanie Jednym słowem miałam mu głowy nie zawracać Kazał tylko przyjść 15 minut przed mszą i podpisać dokumenty w zachrystii. Inni rodzice też mieli niezłe miny po takim spotkaniu.
No u nas też trwała bardzo długo.
Ksiądz bez owijania w bawełnę powiedział, że na mecz się śpieszy, bo nasi z kimś wtedy w siatkę grali.
Ale w sumie co miał powiedzieć, to powiedział,
a ksiądz był na prawdę fajny, byliśmy z moją siostrą, która była chrzestną, to jej oczy prawie wyszły, tak się gapiła.Trochę byłam zszokowana, bo ona prawie na dzień przed ślubem była.