reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

a co do Waszej pogody to dobre jestescie pierw narzekacie ,ze pada ciagle a jak slonko swieci to tez zle

:-D:-D:-D:-D:-D:-D Taki urok Polaków;-)
U Nas dziś było pięknie, rano zaczęło robić się bardoz gorąco, ale potem ochłodziło się trochę. Pogoda super dlatego praktycznie cały dzień byliśmy na dworzu, dopiero po 20ej wróciliśmy do domu.

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D Taki urok Polaków;-)
U Nas dziś było pięknie, rano zaczęło robić się bardoz gorąco, ale potem ochłodziło się trochę. Pogoda super dlatego praktycznie cały dzień byliśmy na dworzu, dopiero po 20ej wróciliśmy do domu.

korzystajcie ,korzystajcie:tak:u mnie pogody brak:baffled::crazy::baffled:

Miloku Wy mieliscie slub razem z chrztem?? czy jak?? a fotki slubne tez miodzio:-)

Dzień dobry marcóweczki :-)

Moje dziecko zrobiło mi dzisiaj pobudkę godzinę wcześniej, zatem czas zacząć kolejny piękny dzień ;-)
Wczoraj miały być burze ale nie było, za to było chłodniej...dzisiaj niebo zachmurzone, fajne rześkie powietrze,ale czy coś z nieba spadnie?

Lenia mam dalej, chata zapuszczona, a mi się nie chce sprzątać :eek: Ale co tam, w końcu mam urlop wypoczynkowy, to powinnam wypoczywać nie? :-p

Dzień dobry wszystkim!! Ja też miałam dzisiaj wcześniej pobudkę, ale nie z winy mojej córeczki tylko kancelaria w kościele skąd musze mieć zgodę na chrzest w innej parafii działa od 8-9 ( to się zbytnio nie napracują) więc trzeba jechać.
U nas wczoraj pogrzmiało i popadało a dzisiaj znów słoneczko jest z rana więc trzeba na dworek spadać i nacieszyć się ostatnimi całymi dniami z córeczką.
Uciekam załatwić biurokrację na chrzest....

Witam:-)
moje dziewczatko jakies dwa tygodnie temu odrzucilo smoka:szok:i nie spi w dzien prawie w ogole:eek:czasami jak ja nosze w chuscie na spacer to zasnie, ale w lozeczku nie ma mowy:no:jest wrzask okropny...
no i w wozku nie chce jezdzic, ale czytalam, ze to jest charakterystyczne dla tego okresu - taki bunt, bo dziecko chcialoby juz na siedzaco, a jeszcze nie moze;-)podobno mnie za jakis czas:-)

Witajcie,

Mój skarb znowu nas zaskoczył:szok:, po kąpieli najadł się i poszedł spać ok.21-szej:-), ale już 20 min później zawołał nas krzykiem, oznajmiając, że jest gotowy do zabawy:szok::szok::szok:. No i z wieczoru we dwoje znowu nici:eek:. Kotek leżał z nami w łóżku bawił się, gadał do 11-tej:tak:, potem go troszkę dokarmiłam i poszedł spać, tym razem jużna dobre, do 4-tej:-):-):-).

Witam moje drogie Panie;-):-D

u nas jak zwykle pogoda do du..y:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry:kiedy wkoncu ja troszke skorzystam ze sloneczka:cool2::baffled:

aga- to przyjeżdżaj do Polski, my zaraz znów wychodzimy.
Rano w parafii obyło się bez awantury i ksiądz zgode wydał na chrzest w innej parafii i nawet nie wziął kasy za świstek. Szok:)

dzien dobry kobitki:-)
u nas dzisiaj ciepło ale niebo zachmurzone:-) chyba bedzie padać:confused: wybieram się dzisiaj z corcią i z mamą po świece do chrztu i muszę odebrać ta białą szatkę:tak: u nas siostry zakonne wyszywają imię i nazwisko i data chrztu:tak:
wczoraj zrobiliśmy zakupy chrzcinowe poprostu jak wróciłam do domu to nie miałam siły zrobić sobie kolacje:sick:

reklama
Do góry