reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
agatulka "Makrokosmos" czy jakoś tak?

nie planeta 51 to co do kin weszło nie dawno :pP

Hej :-)

Normalnie nas zasypało :szok:. I dalej sypie :eek:

ta zasypało ale kurde chodniki solą posypali wyszłam z Zuzą na zakupki z sankami i po betonie je ciągnełam a Zuza za rączke szła

Maks w noc dostał wysokeij gorączki majaczył aż z gorączki zbiłam ale spac sie bałąm zuwałam przy nim tzn on w naszym łózku spał
rano było oki ale potem zaś gorączka sie przytachała 39 tym razem bo wnocy nei meirzyłam bo nam termometr padł i od sąsiadów pożyczyłam
jutro z rana do lekarza pędzimy bo dziś go na dyżur nei ciągnac bo przyczepią sie inne choroby ale w dzień był pełen życia brak apetytu pije non stop ja stawiam ze to angina innych wersji brak bo kataru brak kaszlu brak

Agatulka, biedny Maks, zdrówka dla niego :-) my dziś byliśmy 15 minut na spacerze,bo Michalinie tak nie pasowało coś, że musieliśmy wracać! Masakra z tymi kombinezonami i czapkami, byle do wiosny...

Witam

Sypie i sypie...
Super zima, uwielbiam taką, szkoda tylko, że nie odśnieżają chodników :wściekła/y:
Minusem jest też ciągłe odsnieżanie, ale to pomoc w zwalczaniu tłuszczyku.
Zaliczyliśmy juz łyżwy, saneczki są codziennie, choć przyznam, że czasu mam malutko teraz :-(

Ewelina oglądałam Holmesa, fajny, ale fakt, fajnie ogląda się leżąc w domciu pod kołderką :-)

Agatulka to najadłas sie strachu, a portfel w domu ;-)
Zdrówka zyczę Maksiowi, biedactwo.

Dzień Dobry :-)
Śpicie ?

Bratu pozdychały rybki, pisałam już o tym ?
Wyjechał na tydzień, dawaliśmy im tylko jeść, chyba z tęsknoty, takie ładne wielkie ryby :-(

Dzień Dobry :-)
Śpicie ?

Bratu pozdychały rybki, pisałam już o tym ?
Wyjechał na tydzień, dawaliśmy im tylko jeść, chyba z tęsknoty, takie ładne wielkie ryby :-(

o kurcze ale tęskniły

my bylismy u lekarza
Maks ma jakiegos wirusa migdałki wielkie stąd ten brak apetytu
mamy antybiotyk ale nei udało mi się go podać bo z płaczu bidak zwymiotował i zasnął wiec dam potem sen mu dobrze zrobi

drogi po prostu masakra z pod bloku w ogóle nei mogłąm sie wydostać kurde a dozorcy dopeiro teraz si epojawili i odśneiżają z 2 strony wrrr kiedyś dozorca o świcie odsneiżała a teraz mamy takich 2 małolatów który odstawijaa fuszerkę a stary dozorca młody chłop 32 lata zmarł nagle

kiedy koniec zimy

Agatulka przykro mi z powodu tych migdałków, jeszcze raz dużo dużo zdrówka życzę .
Może ten antybiotyk nie służy mu ?
U nas tak było, lekarz zmienił i było dobrze.
U nas też kaszelek, mam nadzieję, że się rozejdzie i nie skończy anginą.

Szkoda gościa, 32 to dopiero zaczynałby żyć.
U nas tez nie śpiesza się z odśnieżaniem.

reklama
Agatulka przykro mi z powodu tych migdałków, jeszcze raz dużo dużo zdrówka życzę .
Może ten antybiotyk nie służy mu ?
U nas tak było, lekarz zmienił i było dobrze.
U nas też kaszelek, mam nadzieję, że się rozejdzie i nie skończy anginą.

Szkoda gościa, 32 to dopiero zaczynałby żyć.
U nas tez nie śpiesza się z odśnieżaniem.

on dopiero teraz dostał antybiotyk :)))
wczesniej zdrowy jak ryba był

Do góry