reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Melduję się:-)

W sobotę mieliśmy 100 dniówkę, potańczyłam i porobiłam dobre wrażenie;-):-D

Zosia budzi się w nocy tylko na wędrówkę...do naszego łóżka:baffled: to jest coraz mniej wygodne a nie mam pomysłu jak to zmienić:confused:

sandi a gdzie się czujesz jak w domu? super, że urlopik udany:tak:

blue jakieś nowe wieści od diabetologa?

roksi oby ta nocka była spokojna:tak: a co tak robisz późno, że po północy zasypiasz:-p

soppana ładne mieszkanie siostra wykukała?

ewelina przyjęli reklamację?

Acha! zaczęłam tłusty czwartek od wczoraj:zawstydzona/y: mniam, ale ile to kalorii:dry:

reklama
hej,

M pojechał po okleinę (bo i tak musimy dokupić) i sobie ulzyć:szok::baffled::confused:

Madzik, ale masz fajnie ze studniówkami, tez bym sie chetnie wybrała gdzieś na tańce:cool2: i jak sama czegos nie zorganizuje, to M się za to nie weźmie:no:

Sandi, co ciekawego w Bydgoszczy:confused::-D, jak podróż;-)

Roksi, co ty tak długo robisz? wyśpij się kochana, bo dzieciaczkom potrzebna zadowolona mama;-)

cześć Aiwals;-)

U nas Ignaś też sie budzi jak sie odkryje i zgubi misia, ale mój m to leniwiec i nie chce mu sie wstac od razu tylko czeka aż przyjdzie do nas i tak śpimy sobie w czwórkę :-)bo Miśka oczywiście do cyca musi być przytulona! Z butelki dalej nie chce pić, na razie testuje smoczki,potem spróbuje niekapki :-/ MADZIKM, mieszkanie ładne, w kamienicy na IIp bardzo słoneczne,dwa duże pokoje. Feler tylko taki że samemu trzeba palić w centralnym.

byłam dziś z dziewczynami na spacerze i fatalnie jeździ się po tych zaspach:baffled: po godzinie byłam tak zmachana jak po ćwiczeniach:-D

Agatulka ale powiedz że synuś pije wodę w nocy:sorry2:
Madzikm fajnie tak odmłodzić się na studniówce:tak: dobrze Ci co roku czujesz się jak maturzystka:-p
Ewelina jak wałkowałam z małżonem wszystkie serie Housa to tak mi się poprzestawiał sen że wcześniej niż o północy nie zasnę:sorry2:
Soppana czyli w sumie nie jest źle;-)

Majka tak wierzga nogami że aż kołyskę przesuwa:szok:

helo... roksi ja te tak miałam ze snem, że nie umiałam się przestawić, ale parę nocy przeleżałam plackiem w łóżku i się udało przestawić takiego startego konia jak ja :-D

Madzik, w sumie to nic nowego... poza tym, że pani doktor mi zabroniła ograniczać jedzenie. Bo się przyznałam, że jem tylko po pół kromki na śniadanie i na 2 śniadanie, bo po całej kromce miałam cały czas wysokie cukry mimo zwiększania insuliny. No i powiedziała, że to zły pomysł - mam jeść i zwiększać insulinę do skutku :sorry2:. Następna wizyta za 2 tygodnie i wtedy mi powiedzą co po porodzie.

reklama
Do góry