reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Melduję się:-)

W sobotę mieliśmy 100 dniówkę, potańczyłam i porobiłam dobre wrażenie;-):-D

Zosia budzi się w nocy tylko na wędrówkę...do naszego łóżka:baffled: to jest coraz mniej wygodne a nie mam pomysłu jak to zmienić:confused:

sandi a gdzie się czujesz jak w domu? super, że urlopik udany:tak:

blue jakieś nowe wieści od diabetologa?

roksi oby ta nocka była spokojna:tak: a co tak robisz późno, że po północy zasypiasz:-p

soppana ładne mieszkanie siostra wykukała?

ewelina przyjęli reklamację?

Acha! zaczęłam tłusty czwartek od wczoraj:zawstydzona/y: mniam, ale ile to kalorii:dry:

reklama
hej,

M pojechał po okleinę (bo i tak musimy dokupić) i sobie ulzyć:szok::baffled::confused:

Madzik, ale masz fajnie ze studniówkami, tez bym sie chetnie wybrała gdzieś na tańce:cool2: i jak sama czegos nie zorganizuje, to M się za to nie weźmie:no:

Sandi, co ciekawego w Bydgoszczy:confused::-D, jak podróż;-)

Roksi, co ty tak długo robisz? wyśpij się kochana, bo dzieciaczkom potrzebna zadowolona mama;-)

cześć Aiwals;-)

U nas Ignaś też sie budzi jak sie odkryje i zgubi misia, ale mój m to leniwiec i nie chce mu sie wstac od razu tylko czeka aż przyjdzie do nas i tak śpimy sobie w czwórkę :-)bo Miśka oczywiście do cyca musi być przytulona! Z butelki dalej nie chce pić, na razie testuje smoczki,potem spróbuje niekapki :-/ MADZIKM, mieszkanie ładne, w kamienicy na IIp bardzo słoneczne,dwa duże pokoje. Feler tylko taki że samemu trzeba palić w centralnym.

byłam dziś z dziewczynami na spacerze i fatalnie jeździ się po tych zaspach:baffled: po godzinie byłam tak zmachana jak po ćwiczeniach:-D

Agatulka ale powiedz że synuś pije wodę w nocy:sorry2:
Madzikm fajnie tak odmłodzić się na studniówce:tak: dobrze Ci co roku czujesz się jak maturzystka:-p
Ewelina jak wałkowałam z małżonem wszystkie serie Housa to tak mi się poprzestawiał sen że wcześniej niż o północy nie zasnę:sorry2:
Soppana czyli w sumie nie jest źle;-)

Majka tak wierzga nogami że aż kołyskę przesuwa:szok:

helo... roksi ja te tak miałam ze snem, że nie umiałam się przestawić, ale parę nocy przeleżałam plackiem w łóżku i się udało przestawić takiego startego konia jak ja :-D

Madzik, w sumie to nic nowego... poza tym, że pani doktor mi zabroniła ograniczać jedzenie. Bo się przyznałam, że jem tylko po pół kromki na śniadanie i na 2 śniadanie, bo po całej kromce miałam cały czas wysokie cukry mimo zwiększania insuliny. No i powiedziała, że to zły pomysł - mam jeść i zwiększać insulinę do skutku :sorry2:. Następna wizyta za 2 tygodnie i wtedy mi powiedzą co po porodzie.

reklama
Do góry