reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hello :-)

Wróciłam z USG. Podobno Adaś zapowiada się dorodnie :szok:.

Połaziłam tez po sklepach i kupiłam trochę pajacyków i bodziaków w Mothercare i nowy kubek dla Karola.

Mój syn właśnie mnie zapytał, czy dziewczynki nie mają pisiaczków, a jak powiedziałam że nie mają, to zaczął wypytywać dlaczego :-D:-D:-D

reklama
Blu, u nas Ignaś sie pyta czy Michalince "bozia obcieła siuraka"! Podobno babcia mu tak mówiła,ale ta sie wypiera i zwala na żłobek! A wracając do tematu mojego braku weny, to dostałam propozycje przeniesienia do... Opola. Propozycja jakby nie patrzeć nie do odrzucenia,bo moje tutejsze miejsce pracy idzie do likwidacji :-( mamy teraz twardy orzech do zgryzienia

hejka

Madzik, normalnie aż nie mogę się doczekac, kiedy mały pójdzie do przedszkola:-D

ja nie mam obaw przed przedszkolem:no:, chyba:confused::-D
Piotrek też wychowany ze sporym udziałem innych:-), nawet niania już kilka razy powtarzała,jaki mały jest dzielny, odważny, nie płacze za mamą;-)

praktycznie obawiam się jednej rzeczy, że szef będzie się wkurzał na mój urlop opiekuńczy w razie choroby:-(, bo ja nie będę miała go z kim zostawić:-(, próbuje zapytać nianię, czy po Piotrku zajmie się innym dzieckiem, bo wspominała że już nie chce, ale wczesniej też tak mówiła, a Piotrkiem się zajęła:baffled:,
czy możemy liczyc na jej doraźną pomoc:confused:

ale mam lenia:szok:

Ewelina, na razie tylko tam jest wakat, troche mnie to przeraża,bo tam są strasznie drogie mieszkania od 1500zł w górę. Jest opcja że pójde na wychowawczy,ale wtedy M musi znaleźć lepszą pracę! Nie umiem podejmować tak ważnych decyzji, bo zawsze widze wszystko w czarnych barwach:-(

Blu a Karolek był duży przy urodzeniu:confused: Majka urodziła się drobniejsza niż Natalka ale dzieli ich 12 dniowa różnica:tak:

Soppana to rzeczywiście problem:baffled: może uda się coś bliżej załatwić:tak:

Ewelina serce pęka jak mama w pracy a dziecko chore:baffled: już przeżyłam taką sytuacje:baffled: na szczęście mąż może sobie pozwolić w każdej chwili na wolny dzień:tak:

reklama
Witam
chyba poprzestawiało mi się spanie:baffled: wczoraj poszłam spać ok2 nie mogłam zasnąć:szok: mała jadła o 4 a od 7 obudził mnie ból głowy:wściekła/y::wściekła/y:

wczoraj N podnosi pudło z zabawkami i mówi "o jeziu jakie cięźkie":-D

Do góry