reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Kaskada zdrówka dla Was:tak:
Soppana ja w szpitalu nie mogłam się załatwić:sorry: masakra jakaś a byłam tam 10 dni:szok: oczywiście mówiłam że nie ma problemu bo by mnie nie wypuścili ale jak wróciłam do domu to od razu wszystko się uregulowało:tak:
Ewelina też widziałam tą reklamę:szok::-D w sumie to nie wiadomo śmiać się czy bać:confused2:
Madzikm wcinałam już surowe jabłko kilka dni temu:tak: spróbuje pieczone bo dawno nie jadłam;-)

reklama
Kaskada zdrówka dla Was:tak:
Soppana ja w szpitalu nie mogłam się załatwić:sorry: masakra jakaś a byłam tam 10 dni:szok: oczywiście mówiłam że nie ma problemu bo by mnie nie wypuścili ale jak wróciłam do domu to od razu wszystko się uregulowało:tak:
Ewelina też widziałam tą reklamę:szok::-D w sumie to nie wiadomo śmiać się czy bać:confused2:
Madzikm wcinałam już surowe jabłko kilka dni temu:tak: spróbuje pieczone bo dawno nie jadłam;-)
a ja nie wiem jaka to reklama kto mi wyjaśni ????
moje w łózkach już są

Agatulka juz w łózkach:confused2::szok::szok::szok:, moje się dopiero kąpie:eek:

Roksi ja tez oszulałam w szpitalu, że sie załatwiłam po porodzie;-), a po prostu nie mogłam, po powrocie do domku pierwsze co, to usiadłam na kibelek:-D:-D

Agatulka juz w łózkach:confused2::szok::szok::szok:, moje się dopiero kąpie:eek:

Roksi ja tez oszulałam w szpitalu, że sie załatwiłam po porodzie;-), a po prostu nie mogłam, po powrocie do domku pierwsze co, to usiadłam na kibelek:-D:-D

mi te jabłka w 1 dobie od razu pomogły heheh po każdym porodzie ale nei powiem na swoim Tronie to co innego :pP

tak ostatnio wprowadziłam zasadę o 20 kąpiel i czytanie bajeczki i kimamy
nieraz szybciej kąpiel robie i 20 30 śpią :szok::szok:

Agatulka Lidl reklamuje maseczki ochronne:szok: takie co cała Ukraina w nich chodzi:szok:
Ewelina ja najpierw miałam ubikacje na końcu korytarza więc stresowałam się że mała płacze:confused2: później miałam na przeciwko moich drzwi od sali ale znów był stres bo sala jednoosobowa i ktoś może wejść, dziecko samo:sorry:

moje dziewczyny też już śpią:tak:

cześć
mój mały też juz śpi
z tymi maseczkami to szok....
co do wyporóżniania poporodowego to ja po porodzie dostąłam czopek i musialam niestety go wziąć, mimo że tuż przed cesarką dostałam też na wypróżnienie, ale nie miałam i tak problemu, problem raczej był z głową, bo wymyśliłam sobie, że mi sie szef rozwali jak będe cisnać... ale na szczęście nic sie nie stało :D

hej dziewczyny
ja znowu mam tyly
i nawet nie nie bede sciemniac ,ze nadrobie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
czasu brak , mlody znowu kolejne zeba wypycha , to jzu 4
mezus chory
ja juz lepiej
szkola wzywa a my na walizach
oj ja to zawsze z tymi przprowadzkami sobei wymysle hihih
ale zeby maz sie nei pomylil , farblelam sie na czarno :)))
siora blondi a ja czarna wiec wymowki nei ma hehehehehhe

ja dzisiaj prezentacje zaliczylam i mialam dowiedziec sie weynikow ostatniego egzaminu ,ale neistety nei bylo. przed prezentacja tak sie zestresowalam ,ze prawie tam zemdlalam. ciezko zrobic to przed polska publicznoscia a co dopiero przed angielska . wrrr ale spoko , jakos dalam rade
uffff
uciekam poczytac troche i lulac
milej nocki :)))

reklama
Ignaś dziś w domu, zrobiłam mu wolne, bo M kupił tą kolejke w biedronie i... już mu dał! Oczywiście zabawa od rana;-)nie było już mowy o pójściu do żłobka!

Do góry