reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

body nazywa sie bodysuit a pajac sleepsuit, niech sobie poszuka na opakowaniu:-)my mamy w tej chwili pajace Early Days w rozmiarze 3-6, ale zaraz beda za male, nie wiem, jakiemu rozmiarowi to odpowiasa, 62?

Chyba 68 :-)

o ile sie nie myle to 7pak body kosztuje 5£, a 3pak pajaca tez 5£:-)

O to całkiem tanio.
Muszę koniecznie pogadać z bratem, żeby kupił mi zapas na kolejne miesiące :happy:
A czy orientujecie się ile może kosztować wysyłka? Nie wiem czy opłaca się żeby mi wysyłał pocztą czy żeby za 2 miesiące po prostu je przywiózł.

reklama
Hej!

agutek ale masz suwaczków:-)

któraś z Was pisała o sklepie internetowym....7 par body za 45 zł??:szok:

Sprawdziłam sobie mniej więcej już na Royal Mail, ale nie jestem pewna czy oni mają taki sam sposób rozumowania jak ja...w końcu to Angole a oni często inaczej myśla ;-) :-D

Ja sobie chwaliłam 3pak pajaców z Tesco, z którego juz niestety Mały wyrósł i muszę kupić większe bo śpi w tych pajacach. Kosztowały ok. 25zł a wydawały się porządne i z fajniej miękkiej bawełny.

Witam dziewczyny i maluszki:-).
Ja też ostatnio polubiłam ciuszki z Tesco:tak:. Te pakowane po kilka sztuk: body, pajace, skarpetki, koszulki są na prawdę tanie i z dobrej bawełny:laugh2:.
Polecam:tak:.

dzięki dziewczyny za linki;-)

u nas czasem w carrefourze wystawiają body za 3,99:szok:, bardzo dobra bawełna i miłe kolorki to chyba najtaniej jak udało mi się spotkać

reklama
Dzień dobry wszystkim!!
My sobie dzisiaj poleniuchowałyśmy. Dziewczyny teraz w tesco bedzie promocja na pampersy po 42zł Jumbopack.

Do góry