reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ostatnie wieści z frontu nocnikowego - dziś Piotrek zawołał kupkę i bez problemu zrobił na ubikację:tak:, jak gdyby to było najnormalniejsze w świecie:szok::-D, a jeszcze w zeszłym tygodniu płakał jak go próbowałam posadzić

chyba powiemy pampersom papa:tak: hura:-)

gratuluję:tak: czyli przyszedł właściwy moment i juś ;-) my pieluszki tylko na noc już używamy i na wyjścia jako awaria no i chadzamy z nocnikiem wszędzie w torbie ekologicznej (pomysł roksi - dziękujemy :-D)

reklama
dziekuję za miłe przywitanie :) i nie wiem co napisac o nas więcej

a w kwestii nocnikowej to właśnie to przerabiamy tyle że u nas to z kupkami raczej nie ma problemu - młody woła że chce siku (tak sie mu pomieszalo bo jak chce sikać to woła lululu) i leci po nocnik albo po zapachu poznaję że cos będzie i z reguły udaje się zdążyć z nocnikiem, natomiast z sikaniem jest problem, bo ani sadzanie ani latanie w mokrych majtkach nie dało efektów, i ciągle sika w pieluchy

ale mam lenia:sorry: chyba wczoraj się przepracowałam:sorry:
nic piorę swetry zimowe słoneczko ładnie świeci więc wyschną:tak:

Blu masz jeszcze fazę na spanie:confused: mi się teraz włączyła:zawstydzona/y: czasami siedzę coś oglądam i bach zasypiam w każdej pozycji:-D

Roksi, ja w ogóle jestem śpiochem i jeszcze mały w nocy mnie budzi... W dzień się jakoś trzymam, ale wieczorem ziewam przeokropnie i zasypiam razem z Karolem ;-). W weekend zawsze sobie ucinam drzemkę razem z nim po południu :tak:

reklama
hej:-)

maluch znowu źle spał w nocy:-(, krzyczał NIE NIE:szok: tak na cały głos, musiałam go tulić, bo nie mógł się uspokoić:-(
no i znowu poszaleliśmy rano ze snem:zawstydzona/y:

Roksi, wiesz ja zawsze piorę zimowe, jak mi coś potrzebne będzie, twój sposób jest zdecydowanie lepszy:tak:

a mój na siku i kupę woła że chce "pupe":eek:, po jego reakcji muszę się domyśleć czy musi siadać, czy stać:rofl2:

Do góry