reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witam i poniedziałek zleciał

To tanio. U nas przedszkole państwowe z jedzeniem kosztuje 300 zł :crazy:

Malaga, mój też taki niegrzeczny. Nie zawsze, ale ma takie napady. Też jest zabawa ze światłem, wchodzenie na stół, itp. Jak się zezłości, to potrafi uderzyć, pociągnąć za włosy. Stawiam do kąta na 2 minuty i nawet skutkuje (doraźnie).

ja płacę 240 za wsioo:)))

mam nadzieje że w dobrym miejscu się pojawiam, jestem mamą 2,5 letniego Bartusia, który urodził sie 1 marca 2007r. i mam nadzieję, że znajdę tu przyjazne mamy :)

Witamyyyyyyyy dobre miejsceee

dzien zleciał w pracy jeny jakie nudyyyyyyyy klient co sporyyy czas koło 14 miałam kryzys i zasypiać aż miałam chęć
czekam na odzew ze starej pracy wczoraj się z szefową widziałam zobaczymy pod koniec miesiąca sie wyjaśni zobaczymy
jak na arzie siedzę sobie w tej pracy puki jest :pP
u nas to z tym łobuzowaniem różnie Maks to spokojny jest chyba że go siostra wkurzy
panie w żłobku go chwalą a w tamtym roku było wsio oki tylko gdy mu jakieś dziecko za skórę zaszło to potrafił oddać
zimno jest nie zaprzeczam rano w pracy w bluzie byłammmmmmmmm
potem sie rozkręciło

ostatnie wieści z frontu nocnikowego - dziś Piotrek zawołał kupkę i bez problemu zrobił na ubikację:tak:, jak gdyby to było najnormalniejsze w świecie:szok::-D, a jeszcze w zeszłym tygodniu płakał jak go próbowałam posadzić:eek:
chyba powiemy pampersom papa:tak: hura:-)

reklama
a dlatego, że moze się to skończyć tak jak u nas, tzn, że po kilku dniach robienia kupki do kibelka przestanie chcieć i znowu będzie robił do pieluchy/majtek...

Do góry