Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
cześć Agatulka-córo marnotrawna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cześć Agatulka-córo marnotrawna
witam i o zdrowie pytam))
spacerek z zakupami zaliczony zostało tylko ugotować ziemniaczki na kopytka i obiad gotowy
a dziękuję;-)
twoje dzieciaczki lubią kopytka, to fajnie mój jada tylko zupki:-)
hello :-)hello :-)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a ja myślałam że to się wkłada pod prześcieradłoRoksi, Magda ale te podkłady co ja kupiłam to coś w rodzaju tych co po porodzie dają. Taka kwadratowa pielucha:-) nie trzeba wkładać pod prześcieradło.
a można spytać gdzie kupiłaś taki podkład???Roksi, Magda ale te podkłady co ja kupiłam to coś w rodzaju tych co po porodzie dają. Taka kwadratowa pielucha:-) nie trzeba wkładać pod prześcieradło.
Ja tej naszej podkładki też nie kładę pod prześcieradło, mimo że napisane jest, że jest pod. Ponoć ona tak skonstruowana jest, że mocz w nią wsiąka i nie przepuszcza dalej. Nie wiem czy tak działa, bo jeszcze jej nie zasiusiała, ale kładę ją na prześcieradło i na tę podkładkę kładę ręcznik.