reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
a dziękuję;-)

twoje dzieciaczki lubią kopytka:confused:, to fajnie:tak: mój jada tylko zupki:-)

mój synek zrobił się prawdziwy facet je wsio ale najlepiej porządne jedzonko typu mięsko ale zupy kochaaaaaaaaaaa zupy nigdy nie odmawia
makaron kocha ale liczę że kopytkami z sosikiem z mięskiem nie wzgardzi :)))
w końcu od 2 miesięcy w dzień pielucha poszła w niepamięć tylko na noc
zaczyna więcej gadac można juz skumać heheh i pogadać

Roksi, Magda ale te podkłady co ja kupiłam to coś w rodzaju tych co po porodzie dają. Taka kwadratowa pielucha:-) nie trzeba wkładać pod prześcieradło.

Roksi, Magda ale te podkłady co ja kupiłam to coś w rodzaju tych co po porodzie dają. Taka kwadratowa pielucha:-) nie trzeba wkładać pod prześcieradło.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a ja myślałam że to się wkłada pod prześcieradło:rofl2:

Ewelina mój m mówi że aż tak sie nie zagłębiał ale zwrócił uwagę że ma same pozytywne komentarze:tak:

Ja tej naszej podkładki też nie kładę pod prześcieradło, mimo że napisane jest, że jest pod. Ponoć ona tak skonstruowana jest, że mocz w nią wsiąka i nie przepuszcza dalej. Nie wiem czy tak działa, bo jeszcze jej nie zasiusiała, ale kładę ją na prześcieradło i na tę podkładkę kładę ręcznik.

ja przy 1 dziecku miałam pewnie podobne podkłady na tej foli są rysunki a z drugiej strony wyglada jak wnętrze pampersa:))
moja córcia jak zaczełam wołąć siku i na nocnik robić to się nigdy nie zsiusiałą w nocy a z synkiem już nie ejst tak kolorowo nie kontroluje przez sen sikania wrrrrr więc na noc pampersa daje

reklama
Poczytałam zaległości :-) Co do perfum,to mój ideał to D&G light blue - kupione za pierwszą wypłate na studiach! Podoba mi sie jeszcze męski bulgari,ale to raczej na zimę. U nas dziś cd sprzątania, coś mnie gna, chyba zbliża się godzina 0! Ostatnia wizyta 8 wrz. a termin na 18 brrr! Agatulka, w rossmanie kupiłam, są też w aptece. Przydają sie zwłaszcza na wyjeździe coby nikomu nie zsikał kanapy

Do góry