reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ja ostatnio kupiłam euphoria calvin klein 100ml za 200zł:tak: od pana który sprzedaje perfumy u koleżanki w szpitalu:tak: na 100% orginał bo zachowałam stare opakowanie po strych które kupiłam w sephora 30ml za 190zł:baffled:
Sandi jak tylko m przyłapie na gg to zaraz wstawię ci link:tak: wiem że chce Kenzo i porównywał w perfumerii i wszystko sie zgadzało:tak: sprzedawca ma fajne zdjęcia dokładnie każdy szczegół widać:tak:

reklama
ck mam :tak: escade i J Lo :tak: teraz bym chciala hmm w sumie sama nie wiem moze D&G:confused: light blue...moze cos podsuniecie?

Roksi - ok to czekam :rofl2:

Agatulka - obys szybko prace znalazla :tak: ...a wczesniej sprzatalas gdzies nie? dobrze pamietam? co sie stalo z ta praca? jesli mozna wiedziec oczywiscie ;-)

Agatulka - obys szybko prace znalazla :tak: ...a wczesniej sprzatalas gdzies nie? dobrze pamietam? co sie stalo z ta praca? jesli mozna wiedziec oczywiscie ;-)

tak sprzatałam fitnes club ale nie chcieli dac umowy i potem znalazłam 2 pracę w sklepiku/bufeciku szkolnym i do chyba 2 tyg stycznia jeszcze ciągnełam 2 prace potem mały trafił do szpitala i nie dało rady ciagnąć i teraz nie mma dokumentu że mam wprawę w sprzataniu hehehhe
praca w sklepiku była do połowy lipca i do pażdziernika wolne wiec choć do pażdziernika chce coś znaleśc jak trafie solidna prace to zostawię a jak nei to choć coś przejściowego bo żle tam az tak nei bylo tylko zmienie warunki bo w kązdy weekend nei bede pracowac

a co tam u Ciebie i u was marcowe mamusie :)))

reklama
Sandi, ja uzywam zimą Alien ThieryMougler (bo taki cięzki jest,ale superowy);-), a latem Code Armaniego:-), miałam tez D&G Blue "cos tam" bardzo lekki, cytrusowy,

Roksi, a ten sprzedawca ma tez dobre ceny wg innych,sprawdzałaś już? bo jeżeli tak to zachowam go sobie na "zas potem"

Do góry