reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
http://www.allegro.pl/search.php?string=podk%C5%82%C4%85d&category=17285

popatrzcie na to, tu są różne podkłady na łóżko, ja mam te po 1 zł i uważam że są niezłe
sorki ale jakaś nieżywa jestem :baffled:

Ewela, kiedy śmigacie na wakacje?

dzięki dziewczyny:tak:,wakacje muszą się udać, nie ma innej opcji;-):-D:tak:

nocnik jedzie z nami:-D
a ta podkładka super, juz dodałam sobie do ulubionych, po wakacjach zamówię:tak:

Magda współczuje stresu, oby nigdy więcej:tak:, najlepiej idź zawsze obok małego:tak:, te małe diabły ciągle coś knują i trzeba ich tak pilnować:-D

Agutek byle do weekendu;-)

Roksi wiem, co czujesz:baffled:, nic tylko wtedy ich zastrzelić, albo chociaz zakneblować:-D:-D:-D

idę spać, jeszcze do juterka;-)

wlasnie przegladam perfumy w necie i normalnie w szoku jestem ,ze miedzy jednym sklepem ,a drugim ten sam perfum moze miec nawet 200zl roznicy cenowej :szok::angry::szok:

:angry::angry::angry: ja nie śpie od 5:20:angry:
m wygoniłam na narożnik bo katar ma okropny i smarkał co 2 minuty tak mi się fajnie samej spało:rofl2: a tu N przyszła o5:20 i mówi że chce siku jak zrobiła siku to chciała mleko i po spaniu:angry: muszę dziś królika wynieść z pokoju bo może on ją budzi bo chyba już od tygodnia o 6 robi nam pobudki:baffled:

Sandi chcesz sprawdzonego sprzedawce perfum z allegro:confused: mój m przymierza się do zakupów u niego:tak:

hej,

Fredzik nie spimy:tak:;-)

Magda ruszamy w góry, dzis w nocy wyjazd:tak:

Roksi, ja ostatnio kupiłam w ciemno perfumy, ale nie miałam za dużego wyboru, bo M umyslał sobie 1milion PacoRaban;-), na szczęście okazały się ok:tak:

ale za to kupiłam zasilacz samochodowy do przenośnego dvd w zeszłym tygodniu i do tej pory zero kontaktu ze sprzedawcą, mozna się gdzieś poskarzyć:confused:, to tylko 8zł, ale zalezało nam, bo maluch by sobie bajki poogladał, a tak to ryzyko ze dvd szybko zdechnie:baffled:

reklama
Do góry