reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hej, ja już sie zbieram do łóżka, młody też śpi. Strasznie się zmęczyłam na spacerze :-) Ewelina, fajnie, że sie dobrze bawiliście i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!

reklama
Ewelina wszystkiego najlepszego:tak:
u nas w październiku 5 lat:tak:

moja dziś dostała kataru:-( wieczorem 38 stopni:-( nurofen zbił temperaturę ale nie wiem jak będzie w nocy:baffled:

dzięki Agutek:tak: a wy z takim samym stażem małżeńskim;-)
sprawdziłam sobie i 6rocznica to cukrowa:-D, będzie nam słodziutko:-)

Sandi, ja dzis tez lecze rany:-D, ale ja nabawiłam się pęcherzy i odparzeń bo załozyłam wysokie sandałki na gołe stopy:baffled:, nogi mi sie spociły i zaczęłam "zjeżdżać" mimo że załozyłam szybko pończochy, to i tak juz nie pomogło:crazy:

a co do wesela, to było pare fajnych rzeczy np. taniec-kotylion, a potem konkurs na najlepszych tancerzy, było 6 kawałków w róznych stylach, zabawne było to jak ludzie się starali, no wiecie tango, cza-cza, passodouble:-D:-D:-D, ubaw po pachy:happy:,
karaoke : dzieczyny kotra chłopaki i jedna 10-latka która wygrała kawałkiem Dody:-D,
o i jedzonko dobre,
wytrwalismy do 3-ciej;-)

ale dziś tu pustki:szok:
ja od rana u lekarza z młodą wczoraj miała 38,2 i katarzysko:wściekła/y: ale dziś został tylko katar i marudzenie:baffled:
druga maruda w domu to ja:sorry2: czuje się fatalnie jest mi duszno i ciężko w sensie czuje się ociężale:baffled::baffled:

Hej, ja dziś popełniłam głupi błąd- zabrałam m na zakupy! Tylko stał pod sklepami i jęczał pokazując na zegarek. Za to w saturnie jak sie zaszył,to go godzine nie było wrrr. Roksi, dużo zdrówka dla Natalki, katar latem to coś okropnego

soppana skąd ja to znam:baffled: jak wejdę do sklepu i widzę minę mojego m to aż mi się odechciewa oglądania:crazy: do przymierzalni rzadko docieram:baffled:
u nas mają teraz otworzyć pierwszą galerię więc będę mogła sama sobie śmigać:tak: a tak to najbliżej Katowice więc zazwyczaj jeżdżę z obstawą:sorry2:

młoda nie gorączkuje na szczęście tylko ma katar:baffled:

hej - nic mi sie nie chce :rolleyes2: i do pracy musze isc :rolleyes2: ostatnio wogole jakas taka nie do zycia jestem :confused:

Roksi - zdrowka dla Natalki :tak:

reklama
roksi zdrówka dla młodej! I Ty uważaj na siebie.

Ja mojego M nigdy nie brałam na zakupy. Cierpi okrutnie. Zresztą jak ma kupić coś dla siebie to też marudzi. Ale to chyba większośc facetów tak ma. Bawi mnie strasznie obserwowanie par przechadzających się między wieszakami. Panowie zazwyczaj wyglądają jak z krzyża zdjęci:)))

Dziewczyny z Warszawy - gdzie można sie wybrać w okolice
Wawy na przedłużony weekend? Jadę z koleżanką, bierzemy dzieci a nie mam koncepcji gdzie tu dokładnie wyskoczyć.
Może jakieś namiary , tak do godziny od Warszawy.
Fredzik liczę na Ciebie:))))

Do góry