reklama
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
dzięki Soppana, to juz 6 rocznica:-)
Ewelina z Bydgoszczy
dzięki Agutek a wy z takim samym stażem małżeńskim;-)
sprawdziłam sobie i 6rocznica to cukrowa, będzie nam słodziutko:-)
Sandi, ja dzis tez lecze rany, ale ja nabawiłam się pęcherzy i odparzeń bo załozyłam wysokie sandałki na gołe stopy, nogi mi sie spociły i zaczęłam "zjeżdżać" mimo że załozyłam szybko pończochy, to i tak juz nie pomogło
a co do wesela, to było pare fajnych rzeczy np. taniec-kotylion, a potem konkurs na najlepszych tancerzy, było 6 kawałków w róznych stylach, zabawne było to jak ludzie się starali, no wiecie tango, cza-cza, passodouble, ubaw po pachy,
karaoke : dzieczyny kotra chłopaki i jedna 10-latka która wygrała kawałkiem Dody,
o i jedzonko dobre,
wytrwalismy do 3-ciej;-)
sprawdziłam sobie i 6rocznica to cukrowa, będzie nam słodziutko:-)
Sandi, ja dzis tez lecze rany, ale ja nabawiłam się pęcherzy i odparzeń bo załozyłam wysokie sandałki na gołe stopy, nogi mi sie spociły i zaczęłam "zjeżdżać" mimo że załozyłam szybko pończochy, to i tak juz nie pomogło
a co do wesela, to było pare fajnych rzeczy np. taniec-kotylion, a potem konkurs na najlepszych tancerzy, było 6 kawałków w róznych stylach, zabawne było to jak ludzie się starali, no wiecie tango, cza-cza, passodouble, ubaw po pachy,
karaoke : dzieczyny kotra chłopaki i jedna 10-latka która wygrała kawałkiem Dody,
o i jedzonko dobre,
wytrwalismy do 3-ciej;-)
Ewelina z Bydgoszczy
hej,
zdrówka dla Natalki, uważaj Roksi żebys się nie zaraziła;-)
zdrówka dla Natalki, uważaj Roksi żebys się nie zaraziła;-)
Hej, ja dziś popełniłam głupi błąd- zabrałam m na zakupy! Tylko stał pod sklepami i jęczał pokazując na zegarek. Za to w saturnie jak sie zaszył,to go godzine nie było wrrr. Roksi, dużo zdrówka dla Natalki, katar latem to coś okropnego
Lajla83
soppana skąd ja to znam jak wejdę do sklepu i widzę minę mojego m to aż mi się odechciewa oglądania do przymierzalni rzadko docieram
u nas mają teraz otworzyć pierwszą galerię więc będę mogła sama sobie śmigać a tak to najbliżej Katowice więc zazwyczaj jeżdżę z obstawą
młoda nie gorączkuje na szczęście tylko ma katar
u nas mają teraz otworzyć pierwszą galerię więc będę mogła sama sobie śmigać a tak to najbliżej Katowice więc zazwyczaj jeżdżę z obstawą
młoda nie gorączkuje na szczęście tylko ma katar
reklama
kaskada
Marcowa mama 2007
roksi zdrówka dla młodej! I Ty uważaj na siebie.
Ja mojego M nigdy nie brałam na zakupy. Cierpi okrutnie. Zresztą jak ma kupić coś dla siebie to też marudzi. Ale to chyba większośc facetów tak ma. Bawi mnie strasznie obserwowanie par przechadzających się między wieszakami. Panowie zazwyczaj wyglądają jak z krzyża zdjęci))
Dziewczyny z Warszawy - gdzie można sie wybrać w okolice
Wawy na przedłużony weekend? Jadę z koleżanką, bierzemy dzieci a nie mam koncepcji gdzie tu dokładnie wyskoczyć.
Może jakieś namiary , tak do godziny od Warszawy.
Fredzik liczę na Ciebie)))
Ja mojego M nigdy nie brałam na zakupy. Cierpi okrutnie. Zresztą jak ma kupić coś dla siebie to też marudzi. Ale to chyba większośc facetów tak ma. Bawi mnie strasznie obserwowanie par przechadzających się między wieszakami. Panowie zazwyczaj wyglądają jak z krzyża zdjęci))
Dziewczyny z Warszawy - gdzie można sie wybrać w okolice
Wawy na przedłużony weekend? Jadę z koleżanką, bierzemy dzieci a nie mam koncepcji gdzie tu dokładnie wyskoczyć.
Może jakieś namiary , tak do godziny od Warszawy.
Fredzik liczę na Ciebie)))