reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witam niedzielnie.

Widzę,że rozmowa na kręgosłupy zeszła. Nawet nie będę o moim pisać bo już jest w zasadzie w rozsypce:szok: Nawet mnie w trakcie snu boli. Masakra. Budzę się połamana normalnie.

roksi wow, to dużo macie telewizorów. U nas jeden podłączony do anteny domowej, praktycznie nie używany. Nie ma kiedy. Chociaż nie powiem, czasem bym siadła i się pogapiła. U nas radio gra na okrągło.

Fredzik szykujecie się na drugiego bąbla?:-)

A co do kołyski to śliczna. Mieliśmy podobną pożyczoną od koleżanki przy Michale.

A my byliśmy wczoraj na całodziennej wycieczce w Krakowie . Fajnie było. Posmędzieliśmy się po rynku i okolicznych uliczkach, spotkaliśmy się ze znajomymi. Wojtek poogladał bardzo dokładnie wszystkie krakowskie rury i studzienki kanalizacyjne ( teraz jesteśmy na tym etapie) Bardzo przyjemny dzień. Dzieciaki padły w aucie w drodze powrotnej.

No i wczoraj, dokładnie w 10 miesiącu, Michałowi wyszedł wreszcie pierwszy ząb . Prawa górna jedynka. Już się cisną pozostałe jedynki. Luźną kupkę biedak ma, chyba od tego.

cześć dziewczynki, u nas dzis zapowiada się miły dzień, jedziemy do zoo i do knajpy na obiad. W końcu czasami coś się nam należy, a i babcię trzeba trochę odciążyć, no nie?? Wezmę aparat to potem powklejam wam fotki jak było ;-)

Witam:tak::tak:
moja Maja fiknęła koziołka i tak mi teraz niewygodnie:szok: najchętniej bym tylko leżała:sorry2:

Hej :-)

roksi to niezły komplet telewizorów masz :szok::-D My jak tylko kupiliśmy LCD to ten poprzedni pożyczyliśmy bratu. Gdybym miała trzy to pewnie każdy by grał, bo mąż swoje, ja swoje a Tośka Mini Mini :-D O nie :sorry2:
zazwyczaj najczęściej używany tego w salonie i ewentualnie w sypialni jak chcemy oglądać co innego;-) w kuchni to tak rzadko włączamy m ostatnio wymyślił by wstawić go do N. pokoju ale nie zgodziłam się oby jak najdłużej tam się nie znalazł:tak:

magda ciesz się bo moja dziś wstała przed 7:baffled:

reklama
a gdzie wszystkie pouciekały:confused::szok:
moja córka nie chce nocnika:szok: tylko chce na ubikacje:tak: w sumie to fajnie ale dla mnie męczące to podnoszenie jej a nie wiem czy na takie podwyższenie nie jest jeszcze za mała:baffled:

Do góry