reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

roksi cieszę się, że spał tyle ;-) byłam w lekkim szoku ;-)
co do nocnika i ubikacji to u nas już jest etap podlewania drzewka tak jak dziadziuś, hehe, a z ubikacji korzysta i to też chętnie, a siada też sam, trzyma się umywalki i siada na kibelek tyłem ;-)
wypad do zoo udany, nie zwiedziliśmy wszystkiego, ale i tak obeszliśmy sporą część, dużo ludzi było, wróciliśmy po 14 , potem jakiś grill a teraz odpoczywamy ;-) a od jutra nowy tydzień ;-) możliwe że zakończymy go w górach ;-)

reklama
hej,

my też spędzilismy dzień na wycieczce:tak:, bylismy w Wenecji;-):-D

w muzeum kolejki wąskotorowej - Soppana to by było cos dla Ignasia:tak:

Piotruś zadowolony, M zadowolony, ja też bo dzień bardzo udany:-)

Dzień dobry:-)
dziś znów upał a ja już ledwo łażę:confused: najpierw brzuch potem ja:-D
Ewelina, widzielismy na necie tą kolejkę w Wenecji (k. Żnina:-D) mielismy ochotę jechać, ale wolałam nad wodę:-p a teraz to już lekarz radził mi się od domu dalej jak 100m nie ruszać:szok: Miśka już nisko siedzi i najwygodniej jest mi leżeć:happy2:
Roksi, my kupilismy podstawkę i M przymocował taki uchwyt jak na ręczniki, ale Ignaś wchodzi przodem i nie umie się obrócić:baffled: w sumie do sikania na stojąco wystarczy:-D najbardziej lubi stawać mi na stopy i wtedy sika "jak chop":-D wczoraj mały sukces z kupą usiadł na nocnik w pampersie i zrobił, ale podobno najtrudniej nauczyć się na siedząco, więc może się uda:tak:

hej:tak:
a u nas rano przyszła paczuszka dla Mai więc N miała dużo radochy w oglądaniu:tak:
później poszłyśmy po książki chciałam dla młodej coś o rodzeństwie, nowym dziecku pojawiającym się w domu ale nic takiego nie znalazłyśmy:no: skończyło się książeczką "na straganie";-) a ja w końcu zakupiłam "dom nad rozlewiskiem" :tak: na końcu posiedziałyśmy na placu zabaw a teraz młoda śpi:tak:

nocnik wrócił do łask i w sumie jest na przemian raz nocnik raz ubikacja ale muszę taki stopień zakupić:tak:

reklama
coś mało nas:baffled:
jedziemy do stadniny koni:tak: dobrze że chłodno już jest:tak:
aha córcia mnie zawiodła dziś i nie obudziła mnie więc efekt taki że spałyśmy razem 3 godziny:szok: chyba razem będziemy grasować po nocy:-p

Do góry