reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Nie wiem jak przekonać Ignasia do robienia kupki na nocnik! Nie woła i już, tłumacze, prosze, przekupuje, jak posadze to nie zrobi i koniec! Brak mi pomysłów już. Ja w upały wychodze rano na targ potem siedzimy w domu, u nas w kamiennicy jest chłodno:-) unikam wychodzenia w upał bo robi mi sie słabo. W ogóle lekarz mi powiedział, że Mała jest już nisko i mam uważać na sygnały!!! Szok jak to zleciało! Imie wybrane już:-)) Michalina:-))

soppana nie zmuszaj małego, bo to odniesie odwrotny skutek. Ja nie zmuszałam, Krzys sam usiadł pewnego dnia i do dzis już tak ma, a teraz widze, ze coraz częściej chodzi do kibelka robić "kupkę", wiec może niedługo rozstaniemy sie z pieluszką ;-)

Soppana ślicznie Michalinka:tak: to też był mój typ imienia:tak: u nas Maja :tak:
nie strasz że już:szok: bo ja następna jestem:szok:

wczoraj miałam dzień głupoty debilizmu ciążowego:-D pojechałam do market z Natalką wysiadamy z samochodu i pytam się czy chce siku a ona mówi że chce więc wysadzam ją a ona dziwnie coś sika i zaczyna płakać:szok: okazało się że ściągnęłam spodenki a zapomniałam o majteczkach:oo: późnym wieczorem za miast nalać sobie szklankę wody to zaserwowałam kawę:baffled: masakra aż się boję co będzie dalej:-D

roksi każdemu się to zdarza ;-D nawet mi hahahaha... ja byłam dzis też u lekarza, neurologa, i wszystko w porządku, dostałam skierowanie na rtg kręgosłupa szyjnego, bo bardzo mnie boli ostatnio....

Magda ja ostatnio dwie noce nie mogłam głowy oderwać od poduszki:baffled: zmieniłam poduszkę na nową i jest ok:tak: ale współczuje ci bo ból okropny:baffled:

Soppana moja bez pieluchy siku rewelacja dzisiaj cały dzień chodziła na ubikacje:tak: ale kupa nadal w majty lub w nocnego pampersa:zawstydzona/y:

magda, współczuję, ja jestem po rtg odc szyjnego i lędźwiowego i masakra :-(

roksi, niezła jesteś:-D
dlaczego masakra?? bolało czy co?

Magda ja ostatnio dwie noce nie mogłam głowy oderwać od poduszki:baffled: zmieniłam poduszkę na nową i jest ok:tak: ale współczuje ci bo ból okropny:baffled:

Soppana moja bez pieluchy siku rewelacja dzisiaj cały dzień chodziła na ubikacje:tak: ale kupa nadal w majty lub w nocnego pampersa:zawstydzona/y:
u mnie to ma chyba podłoze chorobowe albo i nawet wagowe;-D

reklama
Witam:tak:
Blu tylko nie forsuj się za bardzo ale trafiłaś pogodę na urlop:tak:

ja dziś śmigam po kołyskę dla Mai:tak: najchętniej już bym ją rozłożyła:sorry2:

Do góry