reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Agutek, a to gdzie Ty jesteś na tym szkoleniu?? :-(
A ja właśnie położyłam Krzysia z butlą ;-) jeju, znowu gorąco sie robi, a niby słońca nie było za wiele ;-)

reklama
Hej, nareszcie mam dostęp do internetu, bo zepsuł nam sie modem i dopiero dziś wrócił. Blue śliczna fasolka, ja też byłam wczoraj na usg:-) lekarz bez wahania potwierdził dziewczynkę :-)

wyszłam z młodą do sklepu i postanowiłyśmy pospacerować:tak: ale jakaś ta moja kondycja słaba:baffled: duszno mi, ledwo nogami przebieram i nie mam siły:baffled: jestem leniem;-)

reklama
Do góry