reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witam:tak:
ale upał wczoraj był:szok: dzisiaj też bardzo ładnie:tak: a ja wczoraj spiekałam się i wyglądam komicznie góra czarna, brzuch biały, nogi czarne:-D

Ty uważaj z tym opalaniem, bo w ciąży się lubią przebarwienia robić :baffled:
no właśnie słyszałam o przebarwieniach ale już na początku lata wypróbowałam opalanie na nogach i nic mi się nie pokazało:tak: przy tabletkach anty też zaleca się by nie opalać się w solariach i na słońcu bo robią się przebarwienia;-) ale to chyba zależy jak na kogo działają hormony

hej,

wypad do kina jest zawsze fajny:tak:, obojętnie na co się idzie:-p

a ja na solarium chodziłam przed slubem, bo chciałam równą opaleniznę:tak:, ale byłam jak to sie mówi 2 razy, pierwszy i ostatni:-D, chyba mam klaustrofobię, bo za nic nie mogłam się zamknąć i cały czas przepatrzyłam na zegar kiedy koniec:dry:, no i dałam sobie spokój:sorry2:

Wczoraj był reportaż o solarium w Faktach. Brytyjczycy udowodnili, że mocno zwiększa ryzyko zachorowania na czerniaka.
no właśnie tez widziałam:tak: ale wydaje mi się że jak człowiek opala się mądrze to nic nie będzie:tak: najbardziej rozwalają mnie skwarki wychodzące z solarium w środku zimy:szok: ja myślę że w zimę raz w miesiącu taka sesja 10 minut nie jest szkodliwa:sorry2: w lato naturalne słoneczko:tak:

reklama
ja od listopada do marca czyli tak ok 5 razy będzie:tak: no może góra 7-8 jak jakaś impreza się trafi typu wesele czy sylwester:tak:

Do góry