reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hejka

czy moje dziecko nie może w weekend pospać dłużej:confused:

debiutantko no w Reserved to u nas już resztki. Ale wyprzedaże trwają już jakoś od końcówki czerwca, więc to prawie 2 tygodnie już. Chyba w większości galerii tak się zaczynały, bo w Warszawie jak byłam 6 lipca to w H&M prawie nic juz do wyprzedania nie było, same już jakieś takie syfne rzeczy :baffled:

Muszę dziś zrobić zakupy jedzeniowe na wyjazd. Nawet nie wiem jak się do tego zabrać, ile mięsa, ziemniaków, co oprócz tego. Muszę zrobić sobie koniecznie jakąś listę. A jutro pakowanie.
Pranie mi nie wyschło, bo stało na balkonie a deszcz padał.

reklama
hej:tak:
ja przez remont nic nie kupiłam na wyprzedaży:no: no po za śpiworkiem wczoraj dla dzidzi za 29zł przeceniony z 53zł:tak: w sumie to powiem wam że moda jest teraz super i w ciąży można się nieźle ubrać:tak:

Debiutantko przyłączam się do ciebie kulinarnie:tak: mają wpaść znajomi więc zaserwuje ślimaczki:tak:

moja wczoraj znów sikała do nocnika:tak: jejku jak fajnie :tak:

Hello :-)

A my pospaliśmy do 8:45 :szok:. Z przerwą o 6 na chwilę marudzenia i przemieszczania się między pokojami ;-)

Roksi, jaki kupiłaś śpiworek? Ja się teraz chyba szarpnę na Sterntaler:

S94552.jpg

i coś takiego jeszcze do samochodu i wózka:

s90642.jpg

a ja kupiłam jednak eleganckie spodnie :-D i taką tunikę z przezroczystego materiału na strój :-)

no i jestem dumna z młodej - zawsze na zakupach sama pilnuję wysadzania jej, a teraz byłam w przymierzalni dość długo jak nagle zawołała siusiu. Mąż z nią pobiegł do toalety i wytrzymała ładnie i zrobiła na kibelek :tak:

my śpiworków z T. nie używaliśmy w ogóle, a mam znajomego, który nawet przy 2-letniej córce to stosował. Jak twierdził, mała dzięki temu unieruchomiona, za szczebelkami to nie wychodzi z łóżeczka i śpi. Mi osobiście ta metoda się nie podobała. Aczkolwiek przy małym dziecku zastanowiłabym się nad tym. Przy T. świadomie nie kupiłam, bo za dużo zachodu w nocy z odpinaniem by było jak ona przy każdym karmieniu srujtała. A ja ledwo zbierałam siły by zwlec się z łóżka, a przebieranie to była dla mnie męka taka zmęczona byłam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
blu ja kupiłam taki 0-6 m Śpiworek z króliczkiem Cherokee ( 74 cm.) (683357884) - Aukcje internetowe Allegro
a po N. mam 6-12m taki Śpiworek dla Twojego maleństwa FIRMY cherokee (682077077) - Aukcje internetowe Allegro

nie wiem czemu ale jakoś nie chce takiego z rękawkami:baffled::confused:
w sumie to jeszcze mam do kupienia pieluchy, ciepłą czapkę, ręczniki, jakieś 3 pajace,i te wszystkie smoczki, butelki itp. tak to wszystko mam:tak:
babcia zadeklarowała się na kołyskę , druga na pościel, moja przyjaciółka kupi taki cieplutki kocyk akrylowy:tak:

teraz to dzidzia niech z miesiąc pośpi w rożku i od razu będę przyzwyczajała do spania w śpiworku:tak: N. wsadziłam do śpiworka jak miała 6 miesięcy i strasznie się buntowała:baffled: może nie na początku ale jak zaczęła wstawać:tak:
Blu ja teraz planuje kupić butelki Butelka 260ml. Tommee Tippee +sm. imitujacy pierś (675155764) - Aukcje internetowe Allegro
do tego termosik Tommee Tippee TERMOOPAKOWANIE 1szt.NEW +GRATIS (675093519) - Aukcje internetowe Allegro
wydaje mi się że lepiej będzie trzymac ciepło niż te styropianowe:tak:

Ja mam śpiworek zapinany na zamek od dolu i z zapinaniem nie było problemu,ale Ignac w ogóle nie chciał w nim spać! Butelki na początek wybraliśmy szklane. Musze sie zabrać za kompletowanie wszystkiego,bo to już czas najwyższy!

reklama
Do góry