reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

elo, kobietki ;-) A u nas dla odmiany słońce świeci, zaraz się idziemy na ogródek bawić :-) nic mi się dziś nie chce i w ogóle mam ciężki okres w życiu ;-(

reklama
joł:-)
u nas słonko świeci ale parno na maksa więc pewnie i dzisiaj się burzą skończy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a i zapomnialam Wam powiedziec tak po cichutku (zeby nie zapeszyc) juz trzy w 100% bezsmoczkowe nocki za nami :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Fredzik - slinka mi cieknie :rofl: i jak tu zgubic pare kilo :confused: ...hihihiii za 2godzinki lece na aerobik ,ale przed tym pewnie cos skubne slodkiego :zawstydzona/y:

to wszystko przez Fredzika;-) narobiła mi ochoty na jagodzianki więc stwierdziłam że do soboty nie wytrzymam i zrobie dzisiaj:tak: poszłyśmy w poszukiwaniu drożdży i jagód:tak: i maskara godzinę szukałyśmy:szok: a ja w dresie, włosy do bani, założyłam adidasy które mnie obtarły, młoda kolano zdarła, wróciła przepocona jak mysz:baffled: idę pod prysznic bo śmierdzę:sorry2: dobrze że nikogo znajomego nie spotkałam:zawstydzona/y:

u mnie skwar !! o 8 z domu wychodzilam to zupa gorąca że hej.
dobrze ze coś powiewa, bo jak by powietrze stało to by masakra była
dobrze ze dywanu nie mam tylko gołe PCV, teraz to doeniam, bo w pokoju calkiem chlodno.

u nas nadal biegunka, aczkolwiek od północy były tylko 2 zmiany pieluchy i obie raczej w nocy. aczkolwiek zaraz zajrze w pieluche i pewnie znajde tam niespodzanke
rozpusilam mu Orsalit zeby go nawodnic troche. moja pediattra na urlopie wiec kibel, ale póki co nie ma zadnych dodatkowych dolegliwosci wiec mozemy si eleczyc w domu

reklama
hejka,
wybaczcie, że mnie nie ma, ale mam gości w domu :tak::-)
jedna siostra z rodzinką była na weekend, zostawili mi młodszą siostrę i pojechali nad morze:cool2: prawie rok się nie widziałyśmy ,więc nadrabiamy;-)

Do góry