reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej!

blue jeszcze za wcześnie;-), ważne, że w tym wieku dziecko mówi, a na poprawną artykulację przyjdzie czas;-)
nie mam pomysłu na niespanie z synkiem...i chyba coraz ciężej będzie z tym zerwać:confused:
przychodzenie Zosi do nas po prostu polubiłam, najważniejsze, że sama zasypia:tak:

brawa dla Wiki za odsmoczenie:-)

Zosia dziś została sama w przedszkolu 40 min. , myślałam, że mi serce wyskoczy:szok: siedziałam w samochodzie i zadzwoniłam do mamy żeby szybciej czas minął:sorry2:
stała pod drzwiami jak weszłam bo już się jej nudziło beze mie, ale wcześniej nie płakała:-)
zobaczymy co będzie we wrześniu bo narazie tyle adaptacji;-)

zdrówka dla Xawka:tak:

reklama
Magda a nie mozesz założyc sprawy o ustalenie ojcostwa i alimenty? to sie robi za jednym zamachem. może warto. niech skurczybyk płaci.

tylko to ma swój minus. jak masz ojca wpisanego w papiery to juz potem sie rozne problemy robią, bo często trzeba zgody obojga rodziców. Wiem z autopsjii
jasne, że mogę, ale najpierw muszę ustalić ojcostwo itp, a poza tym przy alimentach od razu chcę go pozbawić praw do dziecka :-D A żeby ustalić ojcostwo muszę jeszcze najpierw ustalić gdzie mieszka ;-/

nie mam pomysłu na niespanie z synkiem...i chyba coraz ciężej będzie z tym zerwać:confused:
przychodzenie Zosi do nas po prostu polubiłam, najważniejsze, że sama zasypia:tak:
Jakby spał z nami w dużym łóżku to pół biedy. Ale on chce żebym ja spała z nim w jego łóżku. A mnie jest tam po prostu niewygodnie :sorry2:.

blueberry współczuję, wiem, co przeżywasz, bo mi mały każe się kłaść obok niego jak zasypia (nie zawsze, ale dość często... a w nocy to sam przychodzi, choć tylko czasami...

A u nas dziś była taka fajna pogoda, że grzech było nie wyjść z domu, a więc rano (jak jeszcze trochę padało) poszliśmy na klachy do ciotki, a w drodze powrotnej poszliśmy się obciąć, potem obiadek, drzemka (ostatnio przy tej pogodzie często mu się zdarzają) i potem znowu spacerek, od 16 do 20 nie było nas w domku ;-) I nawet o Kościół zahaczyliśmy, gdzie Krzyś, po tym jak na niego nawrzeszczałam za to co zrobił, był grzeczny jak aniołek :-D

hej;-)
ja dziś rano zaliczyłam aptekę po glukozę:baffled: ale pójdę za tydzień;-)
młoda przyszła znów o 2:baffled:
pogoda pochmurna ale ciepło:tak:

raport zdany:-D

reklama
Do góry