reklama
magdajucha
mamunia Krzysiunia
ja nie mogę tak późno, bo potem jak mały wstanie koło 7 to jestem niewyspana, np tak jak dziś
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Dzień dobry :-) Ale naskrobałyście od wczoraj
Znowu spałam z synkiem . Macie pomysł jak sobie z tym poradzić?
Magda, a co z tatą Krzysia? Rozumiem, że nie jesteście razem, ale jakoś Ci pomaga w opiece nad synem?
Kuxa, ja też chodzę na terapię i brałam leki przez jakiś czas (od 2 tygodni nie biorę). Jak chcesz się wymienić doświadczeniami, to pisz na priva ;-).
Madzik, jak dziecko niewyraźnie mówi w tym wieku, to powinno się iść do logopedy? Czy to za wcześnie?
Znowu spałam z synkiem . Macie pomysł jak sobie z tym poradzić?
Magda, a co z tatą Krzysia? Rozumiem, że nie jesteście razem, ale jakoś Ci pomaga w opiece nad synem?
Kuxa, ja też chodzę na terapię i brałam leki przez jakiś czas (od 2 tygodni nie biorę). Jak chcesz się wymienić doświadczeniami, to pisz na priva ;-).
Madzik, jak dziecko niewyraźnie mówi w tym wieku, to powinno się iść do logopedy? Czy to za wcześnie?
S
szalona mama
Gość
magda, współczuję a dzielna jesteś
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lajla83
Fanka BB :)
gdzie ta Sandi poleciała pewnie na zakupyhej :-)ja tylko na chwilke sie zameldowac przyszlam ;-)mysmy pospaly do 9 tej :-) ok to lece pozniej sie odezwe pa
Fredzik dzięki za linka
Magda depersja, nerwica i cholera wie co jeszcze.
Dzięki za trzymanie kciuków.
Psycholog była miła, 50 min siedzialam mimo ze wizyta 30min
powiedzialam o wszystkim. fajnie prowadzila rozmowe, pytala o wszystko, dzieki temu o oniczym nie zapomnialam i tylko 2-3 razy "udało" mi sie stracic wątek.
kazala mi isc na konsultacje do psychiatry, zrobic badania neurologiczne, bo moje wyłączenia i bóle mogą byc problemem neurologicznym a nie wynikac z depresji
tak więc w srode za tydzien mam psychiatrę. młody facet, na zdjeciu wygląda wporzo (bo już go wygooglałam). Może nie jest jeszcze "zepsuty fachem" i da sie z nim dogadac. zobaczymy
i glowa mnie po tym wszystkim rozbolała. nie wiem czy to pogoda, czy stres puścił czy co
a Xawek dalej kupcia. dziś juz 3 były
dalam mu węgiel i wygrzebałam Enterol, jak wstanie to mu dorzuce do obiadu, może w klopsiku mu przemycę. i Dicoflor do mleka dosypałam. tylko niestety wyczuł i nie wypił całego ale lepszy rydz niż nic.
Blueberry dzięki, dobrze wiedziec ze mam z kim o tym pogadac,
Magda depersja, nerwica i cholera wie co jeszcze.
Dzięki za trzymanie kciuków.
Psycholog była miła, 50 min siedzialam mimo ze wizyta 30min
powiedzialam o wszystkim. fajnie prowadzila rozmowe, pytala o wszystko, dzieki temu o oniczym nie zapomnialam i tylko 2-3 razy "udało" mi sie stracic wątek.
kazala mi isc na konsultacje do psychiatry, zrobic badania neurologiczne, bo moje wyłączenia i bóle mogą byc problemem neurologicznym a nie wynikac z depresji
tak więc w srode za tydzien mam psychiatrę. młody facet, na zdjeciu wygląda wporzo (bo już go wygooglałam). Może nie jest jeszcze "zepsuty fachem" i da sie z nim dogadac. zobaczymy
i glowa mnie po tym wszystkim rozbolała. nie wiem czy to pogoda, czy stres puścił czy co
a Xawek dalej kupcia. dziś juz 3 były
dalam mu węgiel i wygrzebałam Enterol, jak wstanie to mu dorzuce do obiadu, może w klopsiku mu przemycę. i Dicoflor do mleka dosypałam. tylko niestety wyczuł i nie wypił całego ale lepszy rydz niż nic.
Blueberry dzięki, dobrze wiedziec ze mam z kim o tym pogadac,
magdajucha
mamunia Krzysiunia
Tata Krzysia nawet nie uznał go, nie płaci też na małego ani nic... Dla niego to była jednodniowa przygoda.... zresztą będąc ze mną spotykał się też z innymi kobietami :-/
reklama
Magda a nie mozesz założyc sprawy o ustalenie ojcostwa i alimenty? to sie robi za jednym zamachem. może warto. niech skurczybyk płaci.
tylko to ma swój minus. jak masz ojca wpisanego w papiery to juz potem sie rozne problemy robią, bo często trzeba zgody obojga rodziców. Wiem z autopsjii
tylko to ma swój minus. jak masz ojca wpisanego w papiery to juz potem sie rozne problemy robią, bo często trzeba zgody obojga rodziców. Wiem z autopsjii