reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witam:tak:
moja przyszła do nas o 2:baffled: jestem połamana i jeszcze jakaś upierdliwa mucha nas atakowała:baffled: o młoda co 6 co chwilę wolała "uwaga mucha", "mama mucha" "sio":baffled:

idę na polowanie:evil::evil:

Dzień dobry :-) Ale naskrobałyście od wczoraj :szok:

Znowu spałam z synkiem :baffled:. Macie pomysł jak sobie z tym poradzić?

Magda, a co z tatą Krzysia? Rozumiem, że nie jesteście razem, ale jakoś Ci pomaga w opiece nad synem?

Kuxa, ja też chodzę na terapię i brałam leki przez jakiś czas (od 2 tygodni nie biorę). Jak chcesz się wymienić doświadczeniami, to pisz na priva ;-).

Madzik, jak dziecko niewyraźnie mówi w tym wieku, to powinno się iść do logopedy? Czy to za wcześnie?

Fredzik dzięki za linka

Magda depersja, nerwica i cholera wie co jeszcze.

Dzięki za trzymanie kciuków.
Psycholog była miła, 50 min siedzialam mimo ze wizyta 30min
powiedzialam o wszystkim. fajnie prowadzila rozmowe, pytala o wszystko, dzieki temu o oniczym nie zapomnialam i tylko 2-3 razy "udało" mi sie stracic wątek.
kazala mi isc na konsultacje do psychiatry, zrobic badania neurologiczne, bo moje wyłączenia i bóle mogą byc problemem neurologicznym a nie wynikac z depresji
tak więc w srode za tydzien mam psychiatrę. młody facet, na zdjeciu wygląda wporzo (bo już go wygooglałam). Może nie jest jeszcze "zepsuty fachem" i da sie z nim dogadac. zobaczymy
i glowa mnie po tym wszystkim rozbolała. nie wiem czy to pogoda, czy stres puścił czy co

a Xawek dalej kupcia. dziś juz 3 były
dalam mu węgiel i wygrzebałam Enterol, jak wstanie to mu dorzuce do obiadu, może w klopsiku mu przemycę. i Dicoflor do mleka dosypałam. tylko niestety wyczuł i nie wypił całego ale lepszy rydz niż nic.

Blueberry
dzięki, dobrze wiedziec ze mam z kim o tym pogadac,

Tata Krzysia nawet nie uznał go, nie płaci też na małego ani nic... Dla niego to była jednodniowa przygoda.... zresztą będąc ze mną spotykał się też z innymi kobietami :-/

reklama
Magda a nie mozesz założyc sprawy o ustalenie ojcostwa i alimenty? to sie robi za jednym zamachem. może warto. niech skurczybyk płaci.

tylko to ma swój minus. jak masz ojca wpisanego w papiery to juz potem sie rozne problemy robią, bo często trzeba zgody obojga rodziców. Wiem z autopsjii

Do góry