reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

czeeesc dziewczynki, mnie znowu wcieło... weekend jak zwykle. staram sie nie włączac kompa, no i troche bylismy poza domem
Magda witaj :D

bylam w ikei i wkoncu kupilam pare pierdółek, m.in. tą lampkę w kształcie gwiazdki dla dzieci. od zawsze mi si epodobala a teraz jest po 25 pln wiec grzech nie kupic :-)
w sobote to chyba po 22 zlądowalismy do domu, potem byli znajomi ale ich wygoniłam z Ł, bo nie mialam sily nawet gadac. wiec poszedł balowac w teren a ja poszlam spac. w niedziele spalismy z przerwami do 12 ! normalnie sto lat tyle nie spalam

a od wczoraj spisuje historie swojego zycia i zaczytuje sie w ksiażkach (m.in. psychopatologia nerwic) jutro rano psycholog. Trzymajcie kciuki. narazie postaram sie obejsc bez psychiatry, chyba ze psycholożka stwierdzi ze potrzebne mi leki....
sie wzięłam wkońcu za m oje zdrowie psychiczne.... mam nadzieje ze nie stracę zapału.

aaaa zapomnialabym
ps. Xawek ma od rana biegunke.... chyba z 5 razy się sfajdał w tym raz tak że pranie musialam zrobic i wykąpac go ... i nie wiem skąd sie to nam przypałętało. Ł w niedziele i wczoraj męczył żołądek w niedziele zwalilismy to na jego kaca, ale moze zlapali jakieś patałajstwo. Obaj sie zajadali bananem w cieście .... może to to.
w każdym razie tyłek tak odparzony ze nawet sie dotknąc nie da, chusteczki dopupne mnusze płukac najpierw w wodzie bo go szczypią, a i tak płacze okropnie. Dobrze ze Tormentiol mam
narazie od ok 3h nie zrobił kupy... mam nadzieje że prześpi noc.
no i te opryszczki nie schodzą. jedna sie prawie zaczela goic i nastepna zaraz sie zrobila GRRRR.... to przez to ostre opryszczkowe zapalenie jamy ustnej z zeszłego roku.... teraz juz jestesmy skazani na opryszczki ehhh

Ostatnia edycja:
reklama
hej :-)

Kaskada - milo ,ze pytasz :-)z Mala lepiej :tak:wczoraj co prawda nic praktycznie nie zjadla ,ale wymioty odpuscily :tak:dzisiaj za to nadrobila zjadla miseczke zupki i poprosila o dokladke :szok::-) co jej sie jeszcze chyba nigdy nie zdarzylo ;-)i w dodatku po tych 2miseczkach jeszcze od taty podjadala :-D

aa propos dnia ojca to mi zupelnie wypadlo dzisiaj z glowy :angry::-( rano jak wrocilam z pracy pamietalam ,ale jak wstalam m pojechal do kolegi ,a ja z Niunka poszlam na shopping (chcac wlasnie kupic jakis drobiazg dla niego) i mi ulecialo :dry: kupilam wszystko inne tylko nie to co trzeba bylo :sorry2:

Magda - podziwiam Cie - dzielna Babka z Ciebie :tak::-) no i dobrze ,ze masz kogos do pomocy :tak:

u nas dzisiaj byla piekna pogoda na co przez okno nie wygladalo :no::-D wiec jak sie uszykowalysmy to po drodze na miescie musialam corci rajstopki sciagac taki skwar sie zrobil :-D

P.S. tak po cichutku moge pisnac ,ze chyba na dobre pozbywamy sie smoka :tak: Corcia urwala polowe i teraz nie chce tej "Niani" mowi ,ze ta do smietnika i trzeba nowa kupic :-D ja jej dzielnie tlumacze ,ze kupic nie mozemy bo nigdzie w sklepie nie ma takiej samej (co zreszta jest prawda:-D) i efekt taki ,ze drugi dzis dzien poszla spac bez smoka :-):-):-) wczoraj przebudzila sie po jakis 3godzinach z pytaniem "a gdzie jest Niania?!":-D ciekawe co bedzie dzisiaj :confused:

no i napisze jeszcze dzisiejszy tekst mojej Malej - przebieralam ja i polozylam bluzeczke na podlodze w celu wrzucenia jej do pralki - na co Mala jak zobaczyla ,ze bluzeczka lezy mowi " Mamus , co ty robisz z moja bluzka?!!!":-D:-D:-D i oburzona ,ze bluzeczka na podlodze :-D

Kuxa - :-(

Ostatnia edycja:
Kuxa, współczuje Xawkowi, przesyłam buziaczki, oby szybciutko przeszło:-)

a ja pupę piotrka myje po każdej kupce, tzn nie wycieram husteczkami, tylko myje ja wacikami woda z mydłem i miał raz odparzoną przy biegunce:dry:

trzymam za Ciebie jutro kciuki, na zyczenie:tak:

Magda, skoro ci ostatnio ciężko, to radzę zostać tu z nami:tak:, czasami wygadanie się pomaga, każda z nas z tego korzysta;-)

Sandi, normalnie padłam, ale agentka z ciebie:-D:-D:-D

miłej nocki;-)

p.s. coś nam się dziewczyny pogubiły Agnes, JMM, Kasia:-:)-:)-(

reklama
Do góry