reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej dziewczyny strasznie dziekuje wam za porady
zakupilam cala mase nawadnajacych lekow i syropkow i witamin
faszeruje go tym caly czas i dzieki temu udalo ams ie uniknac szpitala , bo lekarze to nawet nie chcieli nas przyjmowac tylko odrazu na kroplowki kierowali

rolem jeszcze w tym ,ze tej biegunki zatrzymac nei moge
pupa juz go boli bo srednio co godzine , jest w kibelku ...
marchwianki nie hcce jesc , pic
a czy surowa marchew tez moze zadzialac ?????
chodzie juz na rzesach totalnie , ledwo oczy trzymam. chwila ciszy w domu a ja zasypiam na stojaco
to juz dobrze ponad tydzien od mojej ostatnio przespaniej nocy
w pprzednia sobote zacza sie maraton, raz jeden raz drugi :dry::shocked2:
a i Gabisio tez ma rozwolnienie
ale u niego to ewidentnie zebiska

witam nowa kolezanke:-)
lece kobotk na kolejna kawe
jeszze raz dzieki za porady :)

reklama
dzięki za powitanie ;)
Mój syn to wręcz uwielbia jeździć autem, autobusem, wszystkim co się porusza... :D wręcz jak jedziemy gdzieś to on chce strasznie i nie chce dojeżdżać do celu, a jak dojeżdżamy do domu to mówi: "Ja nie chcę do domu, dookoła"... Mówię wam, czasami to pół miasta trzeba zjechać z nim, zanim się dojedzie do domu... a czasami to nawet jak auto stoi pod domem to chodzi ktoś z nim do auta i on się tam w nim bawi.
miloku, a może smecta zadziała na Twojego bąbla?
Dziewczyny, a powiedzcie jak przekonać dziecko do robienia kupki na nocnik/toaletę?

Ostatnia edycja:
mam pytanie o te komody z Ikea czy te czarnobrązowe to kolor taki jak Venge:confused: zwróciłyście może uwagę:confused:
wybrałam sypialnie pojechałam zobaczyć i kicha komoda szuflady płytkie takie jak mam:baffled: wiec może tak wziąć szafę i szafki nocne z kompletu i dobrać komodę Ikea:confused:

a niby klimat się ociepla:-D

u nas tez zimno
magda smecta nie dziala . moze glownie dlatego ,ze nie chce jej pic
bunkruje ja gdzies w herbatce ,ale sa to malutkie ilosci
2 azy napil sie jeje taka jaka jest i 2 razy zwymiotowal :-:)-(

Witam słonecznie na przekór wszystkiemu:-)

bluenie wiem co było przyczyną zatwar.:confused: może to, że robi raz na 3 dni:confused:

milokubiedna jesteś, żal mi Cię z tym niespaniem:no: jak Ty funkcjonujesz bidoku:-(
zdrowia dla chłopców!!!

magdajuchawitamy:-) to synuś ma radochę jak idziecie z nim do samochodu żeby tam się bawił;-) mi by się nie chciało;-)

fredzikodkurzyłaś???:-p
dziś na obiad to danie co Ci pisałam, super pachnie:-)

roksidaj linka do mebelków sypialnianych bo wiesz, że ja też szukam:tak:

Zaczęłyśmy od dziś zajęcia adaptacyjne w przedszkolu. Powiem Wam, że jest gorzej niż jak byłam w marcu złożyć dokumenty:sorry2: Zosia bardziej świadoma, trzyma się mnie, zainteresowana zabawkami nie jest:sorry2: rozgląda się tak po sali ze smutną minką i po 1,5 h woła do spania.
We wrześniu może być spory problem:sorry2:
zobaczymy jak będzie kolejne dni....może się rozbawi...
ciekawe doświadczenie zobaczyć moją wszędobylską, rozgadaną córę pokorną i cichutką przy boku mamy;-)

Niby dziś pierwszy oficjalny dzień wakacji ale ja się cieszę, że zaraz mykam na praktykę bo brat u góry tak się tłucze maszynami, że oszaleję:confused: a Zosia śpi w najlepsze:szok:

madzikm ja juz nie pamiętam, jak to jest, jak dziecko śpi, bo mój młody nie śpi już od pół roku w ciągu dnia, choć czasami się zdarza. My mamy samochód pod domem (o ile tata jest w domu, albo mama nim dysponuje), więc nie ma żadnego problemu... Poza tym mój Krzysiu to tylko do jednego auta taki chętny. Kiedyś tata zabrał to auto i musielismy się na inne osiedle przemieścić mniejszym autem to mały płakał i nie chciał jechać.
madzikm widzę, że masz suwaczek z maluchy.pl udzielasz sie na tamtym forum?

reklama
a może odgazowana coca cola? Podobno działa na żołądek...
ja lecieliśmy do Tunezji i spytałam się pani pediatry w przychodni czy odgazowaną coca cole podać w razie problemów brzuszkowych to absolutni powiedziała że NIE :no:

moja też dziś jakąś dziwną wodnistą kupkę zrobiła:confused: oby jednorazowy incydent:tak:

madzikm podziemia;-)

Do góry