reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hop hop:-)

Kurcze nie sądziłam, że dziecko może być takie marudne jak nie może się wypróżnić:baffled: w efekcie nic nie zastosowałam, było posiedzenie z płaczem:-( ale się udało;-)

bluenie marnuj czasu?;-)

milokujak Tristan?

Nasza podróżniczka grzeczna jest i zawsze siedzi sama:tak: może dlatego, że bardzo dużo jeździ od zawsze.

a jak hula hop koleżanki?:cool2: ja staram się pamiętać codziennie, niedawno odkryłam, że to się układa na pasie a nie pod biustem:-D i jest duża poprawa:-D ale bez rewelacji:-p

Deszcz mi się znudził:wściekła/y: Zosia w tym roku dwa razy miała krótkie spodenki na sobie:confused: ja trzy:confused:

mój syn wczoraj zasnął po 20, ale wstał dziś skoro świt :/ normalnie masakra przy tej pogodzie... :( Leje i leje... wczoraj już było popołudniu lepiej a tu znowu leje i leje.... ja chcę słońce!!

Witam:tak:
mój termometr się popsuł bo pokazuje 12 stopni:szok: pewnie zaraz zacznie lać:baffled:
moja dziś o 8 wstała;-) a mnie minęła bezsenność ciążowa i o 22 jestem śpiąca strasznie:szok: o 8 rano nie mogę się zwlec z łóżka:szok:

reklama
Hello :-)

Szczególnie witam nową koleżankę :-)

blue, u nas to samo z jazdą samochodem:baffled: tyle, ze u nas najpierw Sz. wyć zaczyna (marudzić głośno i upierdliwie), potem zdejmuje buty i nimi rzuca, potem zaczyna wyjmować ręce z pasów no i się zaczyna ...
Karol za to się nakręca i powtarza w kółko jeden tekst, np "znudziło mi się już", albo "konik?" (wczoraj mijaliśmy auto ciągnące przyczepę z koniem i K. nie zdążył go zobaczyć). Mówi to takim jęczącym głosem i powtarza do bólu. Mamy ochotę go wtedy udusić :wściekła/y:

blue zniknęła?;-)
:-D:-D:-D

ciekawe co robi:-p:-p:-p
Byliśmy na piwku ;-)

Dzisiaj młody obudził się o 6:00, powiedział że się wyspał, zażądał mleka, po czym oznajmił że chce iść spać :baffled:. Poszłam z nim się położyć i pospał do 7:40.

Madzik, a doszłaś do tego, co było przyczyną problemu?

Do góry