reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
moja pada najczęściej między 21 a 22, najczęściej koło 21.30
w dzień śpi ok. 2-3h
do niedawna było mi to bardzo nie na rękę, teraz już jakoś mi łatwiej choć czasem wolelibyśmy mieć wieczór dla siebie, ale z drugiej strony bez oporów możemy po 18 wychodzić z domu - przyda się np. na wakacjach to bardzo, bo nie wyobrażam sobie o tak wczesnej porze siedzieć już w pokoju i nie móc wychodzić :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam
moja przyszła po godzinie 6 do sypialni i zapomniała misia:baffled: wróciła się po niego i rozbudziła się na dobre:baffled: ale i tak miałam w planie wstać o 7 bo na 9 idę się relaksować u fryzjera:tak:

Agutku a Ty nie powinnaś sobie dziś pospać do 9;-)

nasz kogucik też dziś zaczął piać o 6.15, od jakiegoś czasu budzi się i płacze, od razu stawia wszystkich na nogi:confused: ale M postanowił, że będzie go przed pracą zawoził do żłobka, tak żeby tam zjadł śniadanie skoro i tak płacimy pełną stawkę za wyżywienie. A teraz rano jest tak przyjemnie, chłodno i ludzi mało:-)

hej :-)

a ja jestem w mega szoku :szok: wczoraj popoludniu Mala powiedziala - jestem duzia i nie chce Niani trzeba ja wyrzucic - :szok: i nie upominala sie o nia ,az do wieczora :no::szok: ale jak juz przyszla pora spania to slyszalam - mama Niania! - jak juz byla gotowa do snu i szlam ja zaniesc do pokoiku z mleczkiem to mowi - a Niania:rolleyes2:- wiec jej dalam bo wiedzialam ,ze awantura bedzie :sorry2: ale ku mojemu zdziwieniu dzisiaj rano jak wstala to mowi ,ze - trzeba wyrzucic - i pokazuje na smoka :tak::szok: poszla i wrzucila do kosza na smieci :szok: ...oczywiscie ukradkiem ,zeby nic nie widziala wyciagnelam go (mamy tylko jeden) i schowalam :cool2: i teraz sie zastanawiam moze to juz czas :confused: tylko boje sie wieczorow i nocnego spania :confused: bo sie naczytalam ,ze dzieci niespokojne moga byc itp.:rolleyes2:i co ja mam teraz robic?? :confused::cool2:

u nas spanie tez do bani. Przedwczoraj o 23 poszedl, wczoraj o 22
no i bez smoczka usypiamy bo sie gdzies zapodział (naprawde - to nie moja sprawka)
i do tego jakies paskudne zimno mu sie zrobilo, po tym katarze. chodzi i pokazuje "kuku"

aaa co do przychodzenia do łóża rodzicow to u nas jestr tak non stop
Mały sie budzi czasem o 2 czasem o 5, bierze swoją poduszke, kołdre, miska i targa to wszystko do nas, po czym mruczy do Ł zeby sie posunął i kladzie sie u nas i jeszce spi z nami do rana.
Dzis do 8 spał

reklama
Do góry