reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Ewelina nieszkodzi ze ci umknelo ;-)
ja tak jakos ostatnio na zakupach kupilam sukienke mini taką a'la ogrodniczki, zawsze cos takiego mi sie podobalo i od jakiegos czasu szukalam. i jak kiedys wyszlismy na spacer ze znajomymi i zalozylam ta sukienke (bo stweierdzilam ze pogoda ladna, Ł pcha wozek to ja moge isc i sie nie przejmowac ze trzeba sie bedzie schylac) to kolega jak mnie zobaczyl (znamy sie dlugo a ja wiecznie w dzinsach itp) to oczy w 5 pln zrobil i powiedzial ze ja sie mam isc przebrac bo on sie bedzie gapil na te moje dlugie nogi i sie boi że od Ł w łeb dostanie... z pół godziny przeżywał tą moją sukienke i te moje gołe nogi.... a Ł tylko coraz bliżej mnie szedł i jak nigdy za rączke łapał, przytulał... heheheheeh.... zazdrośc go wzieła :D

reklama
dzieki dziewczynki za opinie :tak::-) moze sobie je kupie tylko zastanawiam sie wlasnie ,ze jak sie zdecyduje to na jaki kolorek? hmmm:confused: moze tez cos poradzicie ? please :-)

odnosnie "wygodnosci" w ubieraniu sie ,to wpadly mi w oko te wlasnie:-D z tego wzgledu bo maja dosc niski ten obcasek (3cm) podobalo mi sie jeszcze kilka parek ,ale obcaski byly po 8-9-10 cm wiec dlatego zrezygnowalam bo tez nie wyobrazam sobie w takich latac za Mala na przyklad;-)

Witam:-)

Buziak dla Ciężarówek, bądźcie dzielne, odpoczywajcie i nie dajcie się bólom:-):-):-)

w temacie spania...do dziś odsypiam robienie paznokci:zawstydzona/y::-p chodzę spać po 21:shocked2:, ale w ciągu dnia jestem cały czas w biegu, dziś od 8 do 17:dry:

roksimi się znów zdaje, że ciśniesz na Natalę a ona nie gotowa:sorry2:
mam tak samo:zawstydzona/y:
Z leje wszędzie, 5 % trafień tam gdzie trzeba:confused:

ewelaja się podddddaaaję z tym spaniem Pietrka:confused:
współczuję...
a może psycholog dziedzięcy by coś powiedział mądrego?

aguteksuper pomysł z albumem:tak::tak::tak:
chciałabym taki dostać;-)

My wywołujemy zdjęcia. Z ma już 3 albumy. Każde zdjęcie opatrzone jest datą i komentarzem. Mamusia zdolna:-p więc układam całe historie:-p

często sama to czytam i sę wzruszam a inni wprost płaczą;-)

Sandi ja bym takie założyła ale przed ślubem i pewnie czarne;-) po slubie poprzestawiało mi się i bym takich nie wyszła:-D ale się gusty zmieniają na starość:-D:-D

madzikm staram się nie naciskać:no: ale moja ciągle się rozbiera i lata z gołym dupskiem:baffled: trafień 0%:angry::angry:

moja spała popołudniu 3 godziny:szok:

Sandi ja bym takie założyła ale przed ślubem i pewnie czarne;-) po slubie poprzestawiało mi się i bym takich nie wyszła:-D ale się gusty zmieniają na starość:-D:-D

madzikm staram się nie naciskać:no: ale moja ciągle się rozbiera i lata z gołym dupskiem:baffled: trafień 0%:angry::angry:

moja spała popołudniu 3 godziny:szok:

stara zagadała:-p

dla mnie za odważne kozaczki;-)

Nocna zmiana przyszła :-D

Ewelina moja budzi się z płaczem, głaskam ją, tulę, czasem daje się napić wody, usypia na chwilę, po czym znów jest powtórka, najczęściej rezygnuje wtedy i biorę ją do nas.
Niestety wtedy tez płacze, ale przynajmniej wstawać nie muszę i tulę ją nucąć ciiciiiaaaaaccciii

Kuxa ja nie wyobrażam się w mini, ale taka do kolan długość to może być.
Trochę zazdrości nie zaszkodzi, :-D

Agutek to ja tak samo, najwazniejsza wygoda, więc płaski obcas i do spodni i do spódnicy, i nie wyobrażam sobie innych butów,jak tylko ze skórki, i musi być miękka, bo mi się nogi rozszerzyły po ciąży.

Madzik piszesz o psychologu dziecięcym, coś w tymjest, bo mi doktor powiedział, że te pobudki są przez horrory, które dziecko przezywa w śm=nie, przez oglądanie bajek i ogólnie telewizji.
Może nasze dzieci są wrażliwsze od waszych, sama nie wiem.

ja sie melduje na nocnej zmianie :tak:ale i zegnam ,cos mnie krzyz boli :baffled: pewnie dostane @ ,a jutro do pracy :baffled: masakra...

roksi hehe, Matuzalem się odezwał:)))

Ja to tylko płaski obcas albo taki minimalny. Zawsze tak miałam. W pracy miałam kilka par na wysokich obcasach i przychodziłam na płaskich a w robocie wymieniałam na takie " bardziej eleganckie". Ale na codzień to tylko płaskie.

Ewelina współczuję. Nas czeka coś tak czuję podobna sytuacja z Michałem. Budził się co chwilę w nocy to w końcu poddalam się i dostal smoka. Jest o tyle lepiej , że nie ryczy przez godzinę tylko chwilę mękoli po podaniu smoka. Częstotliwość wybudzeń się nie zmieniła. POwoli zamieniam się w zombi.
agutek : Tola była smoczkowa nie? Jak się stosuje tą metodę 3-5-7 ze smoczkiem? Nie dawać jak się dziecko wybudza czy dawać? matko jedyna...

Wojtek nieznośny. Ataki histerii co najmniej raz na dzień. CZasem tracę cierpliwość.Więcej następną razą bo Michał zaczyna płakać.

reklama
cześć :-)

kaskada nie była tylko nadal jest :-D :baffled: my jak stosowaliśmy w 9 miesiącu bodajże tę metodę to dostawała smoczka :tak:

Do góry