reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Soppana współczuję, ból stawów nie da się porównać do niczego.
Stawiam na północ ;-)

Mnie pobolewa kręgosłup od dłuższego czasu, ale staram się żyć bez tabletek.
Znów nikogo nie ma, o której chodzicie spać ?
ja jestem zawsze na nocnej zmianie forumowej :-pno wyjatkiem jest jak jestem w pracy ;-)

reklama
Witam
ja jakoś nie mam kondycji na długie siedzenie przed kompem:no:

po wczorajszym deszczu dziś jest super pogoda:tak:

Witajcie :)

U nas dziś szaro buro i ponuro :/

Może wyjdzie jeszcze słoneczko.. taką mam nadzieję..

Miłego dnia :)

aa mam jeszcze jedno do Was pytanko ;-) czy Wasze dzieci tez wszystko wymuszaja placzem i wrzaskiem?:confused: bo u nas tak jest ,a ja niedlugo chyba w glowe dostane :-D czy to moze jakis przejsciowy etap ?:confused:...oby tak bylo :sorry2:...
Tak, niestety :sorry2: Próbuje wymusić, ale staram się nie dać "złamać" :-p Niestety nie zawsze się udaje :sorry2:

czasem, jak wstaję, chodzę po schodach itp:-( byłam dziś u ortopedy (prof :szok:) i powiedział, że niestety stawy mogą dokuczać (głownie kolana i biodra) do końca ciąży, mam uważać na urazy, nie obciążać, nic poza opaską na kolano nic nie dał, ew. apap gdyby mocno bolało:baffled:
A termin mam na 18-20 września, więc pełnia lata akurat na koniec przypadnie, a w ten weekend ma być nawet 30 stopni:szok:

współczuje, bo jak tu się oszczędzać z małym ruchliwym chłopcem:confused:, może nie bedzie tak źle,
mnie bolało biodro, ale to tak może przez ostatni miesiąc i pomagały mi masaże M:tak:, położna mu pokazała, jak to robić i masował, a ja mogłam całą noc przespać:tak:

w tak w ogóle dzień dobry wszystkim:-)

Piotrek nadal nie sypia w nocy:no:, dzis juz obudził sie o północy:szok: i oświadczył że chce iść do tatisia:crazy:, przytuliłam go, ale i tak się wiercił, sapał, jęczał przez sen:-(

a mnie dokucza kość ogonowa i kości miednicy:baffled: doktor powiedział że przy drugiej ciąży te bóle są mocniejsze:baffled:
naprawde?
ja drugą ciaże przeszłam jeszcze lepiej niz pierwszą.
a bóle przy porodzie mialam 100000razy lżejsze i wlasnie mniej krzyżowych mialam... chyba co lekarz to opinia...

Jakie to pocieszające że nie tylko u mnie takie histerie...
ja nie wiem gdzie on sie tego nauczyl, wczesniej byl poprtostu krzyk i placz, a teraz odrazu jest taki wrzask i taka histeria że mi uszy więdną, jeszcze świadomie podwyższa ton glosu tak że mało bębenki nie pękną... i nic nie dociera, staram sie jakos odwracac jego uwage, ale tez nie chce zeby kojarzył ze jak sie wydziera to zaraz bedzie cos fajnego...

ciężka ta rola matki

jeszcze starszy mi tak popalic daje ze rece opadają....

Tak, niestety :sorry2: Próbuje wymusić, ale staram się nie dać "złamać" :-p Niestety nie zawsze się udaje :sorry2:
u nas tak samo :sorry2:

wogole to Witam Panie :-)

Ewela - ciekawe co jest Piotrusiowi z tym spaniem :confused: bo to juz jakies podejrzane mi sie wydaje :-(

musze leciec bo moja coreczka mowi do mnie "mama nie mam domka" :-D (chce ,zebym jej zbudowala z klockow:tak::-D) ja mowie poczekaj zaraz mamusia Ci pomoze ,a ona na to "wylacz to (tu pokazuje paluszkiem) koputel :-D"

aaa i jeszcze musze Wam cos powiedziec co mnie przeraza ostatnio :szok: musze uwarzac na to co mowie :zawstydzona/y: bo jak sie zdenerwuje to mowie ku... mać ,a ostatnio moja mala bawila sie i cos jej nie wychodzilo a ona "cholela mać":szok::szok::szok: tlumaczylam jej ,ze tak nie wolno itd. ale nie pomoglo :no::szok: teraz udaje ,ze poprostu nic nie slyszalam ciekawe czy jej przejdzie :confused: oby :sorry2: :shocked2:

a i zaczyna kablowac :shocked2: mamy taka plekse ktora nieraz sie wysuwa i wlasnie Babci sie wysunela ,a Mala "tata ,tata! babcia psula tu!) :shocked2::-D

reklama
soppana moja przyjaciółka ma termin na 1 września i bardzo narzeka na bóle kręgosłupa:baffled: a mnie dokucza kość ogonowa i kości miednicy:baffled: doktor powiedział że przy drugiej ciąży te bóle są mocniejsze:baffled:

duzo mocniejsze
a po ciazy to jest dopiero masakra
ja juz jestem 3,5 miesiaca po porodzie a siedziec na dupsku nie moge
chodzic skakac
wszystko 5 min i koniec bo kazda kostka boli

ale kosc ogonowa jest najgorsza...
roksi a powiedzial ci lekarz jak dlugo to moze tak bolec???

Do góry